ثبت روزانه 84 میلیون حمله سایبری در سهماهه چهارم 2022 در مالزی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ پیراپونگ جانگویبول (Peerapong Jongvibool)، نایبرئیس فورتینت در جنوب شرقی آسیا و هنگکنگ، میگوید که این حملات شامل ویروسها، بات نتها و سوءاستفادههایی است که توسط راهحلهای امنیت سایبری آزمایشگاههای فورتی گارد (FortiGuard Labs) شناسایی شده است و این کشور را به یکی از آسیبپذیرترین مکانها در منطقه تبدیل کرده است.
طبق تحقیقات آزمایشگاههای فورتی گارد، تهدیدات سایبری در مالزی درمجموع 61.1 میلیون شناسایی ویروس، 50.2 میلیون حمله بات نت و 7.5 میلیارد شناسایی سوءاستفاده در سهماهه چهارم 2022 ثبت کرده است.
در مقایسه، تهدیدات سایبری در مقیاس جهانی در سهماهه چهارم سال 2022، حدود 200 میلیارد حمله در روز را ثبت کردهاند.
جانگویبول اخیراً در مصاحبهای اختصاصی به برناما گفته است:
فورتینت با فناوری هوش مصنوعی (AI) و همچنین قابلیتهای یادگیری ماشینی، توانسته است که تهدیدها را شناسایی و آنها را خنثی کند.
او در ادامه میافزاید که اکسپلویتها به آخرین تکنیکی تبدیل شدهاند که مهاجمان سایبری زمانی که بدافزار را در دستگاههای هدف خود کار میکنند درحالیکه منتظر زمان مناسب برای اجرای حمله هستند، استفاده میکنند.
روند حملات سایبری قطعاً هرروز در حال افزایش است؛ زیرا افراد بیشتری دیجیتالی شدن را در تجارت روزانه خود اتخاذ میکنند و آنها را بیشتر در معرض دید قرار میدهد.
او میگوید:
بهطور خلاصه، مهاجمان اکنون باهوشتر شدهاند و اکنون با استفاده از هوش مصنوعی در برنامهریزی خود سلاحهای بیشتری دارند، زیرا این دیگر برای سرگرمی نیست، بلکه برای تجارت جدی است.
وی معتقد است که چالشهای قابلتوجهی که امروزه صنعت امنیت سایبری با آن مواجه است شامل پیچیدگی محیط دیجیتالی است که برنامهها در آن توزیع میشوند، کاربرانی که در هرکجا کار میکنند، دستگاههای بیشتری که به برنامهها متصل هستند و کمبود مهارتهای امنیت سایبری است.
وی تأکید میکند که فورتی نت اکنون تأمینکننده تقریباً نیمی از استقرار فایروالها در سراسر جهان است که یک دستاورد و پیشرفت قابلتوجه در سال گذشته به شمار میآید.
سال گذشته آنها فقط در مورد یکسوم کل استقرار فایروال در جهان صحبت میکردند که متعلق به این شرکت بوده است، اکنون تقریباً به مرز 50 درصد رسیدهاند و میتوانند حملات سایبری بیشتری را در بازار شناسایی کنند.
وی افزود:
از دیدگاه جهانی، ما میتوانیم دادههای بسیار دقیقی از تکنیکهای جدید اتخاذشده توسط مهاجمان و نحوه برنامهریزی حمله خود، با نوع بدافزار یا سوءاستفادهای که در حال حاضر استفاده میکنند، نشان دهیم.
برنامههای فورتینت فراتر از نوآوریهای فناوری است زیرا اهدافی را برای دستیابی به یک جامعه پایدار و از بین بردن شکاف مهارتهای امنیت سایبری در بازار تعیین میکند.
او میگوید که این شرکت قصد دارد تا سال 2030 با استفاده از چیپست مدار مجتمع مخصوص برنامههای کاربردی با بازده انرژی بالاتر که معمولاً در هنگام کار انرژی کمتری مصرف میکند، به یک شرکت کربن خنثی بدل شود.
وی در پایان میافزاید که فورتینت همچنین متعهد شده است تا سال 2026 به یکمیلیون نفر در زمینه امنیت سایبری آموزش دهد، زیرا این شرکت به هدف اولیه خود یعنی یکمیلیون نفر که تا قبل از سال 2023 از طریق برنامه تربیت خبرگان امنیت شبکه فورتینت (Fortinet Network Security Expert (NSE)) گواهینامه این دوره را کسب کرده باشند، دست یافته است.