about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان اعلام کردند که بیش از 2800 مورد جرایم سایبری در بمبئی در سال 2021 گزارش شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ هِمانت ناگرِل (Hemant Nagrale)، رئیس پلیس شهر بمبئی گفت که بیش از 2800 مورد جرایم سایبری در بمبئی در سال 2021 گزارش شده و رویه‌های وقت‌گیر واسطه‌های رسانه اجتماعی را عامل نرخ پایین کشف چنین جرایمی می‌داند.

ناگرِل در یک رویداد سازماندهی شده برای انتشار گزارش سالانه 2021 در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت که در سال گذشته در مجموع 2883 مورد جرایم سایبری در این ایالت گزارش شده که 448 مورد بیشتر از تخلفات ثبت شده در سال 2020 است.

وی خاطرنشان کرد که در سال‌های 2020 و 2019 به ترتیب 2435 و 2518 مورد گزارش شده و پلیس 16 درصد موارد را در سال 2021 کشف کرده، در حالیکه میزان کشف در سال 2020 حدود 9 درصد و در سال 2019 حدود 14 درصد بوده است.

کمیسیونر انتظامی بمبئی در مورد نرخ پایین کشف موارد جرایم سایبری توضیح داد :

«جرایم سایبری بدون چهره و سرورهای مورد استفاده در چنین جرائمی بیشتر خارج از هند هستند. واسطه‌های شبکه‌های اجتماعی به‌صورت زمان‌بندی‌شده پاسخ نمی‌دهند و درخواست معاهده حقوقی متقابل و رویه‌های استیضاح نامه‌ای می‌کنند که می‌تواند زمان‌بر باشد.»

این مقام هندی افزود که کلاهبرداران سایبری از وی‌پی‌ان (VPN)، مرورگرهای «tor» و تکنیک‌های پوشاندن استفاده می‌کنند که شناسایی آنها را دشوار می‌کند.

متهمان پرونده‌های کلاهبرداری سایبری اغلب خارج از ماهاراشترا (Maharashtra) هستند. وی ادامه داد که تعداد کمی از مکان‌های برجسته‌ای که اخیراً ظهور کرده‌اند، شامل جارکند، بنگال غربی، بیهار و راجستان، به عنوان ایالت‌های پرجمعیت، هستند و ردیابی مقصران را دشوار می‌کند.

ناگرِل گفت :

«افسران تحقیق در ایستگاه‌های پلیس محلی باید در زمینه تحقیقات سایبری آموزش ببینند. در حالیکه در ابتدا فقط یک ایستگاه پلیس سایبری در بمبئی وجود داشت، این شهر اکنون دارای 5 ایستگاه پلیس در هر منطقه است که زیر نظر شعبه جرایم کار می‌کنند. میزان کشف در کلانتری‌های سایبری منطقه‌ای 59 درصد بوده که نسبت به نرخ 13 درصدی در کلانتری‌های عادی بهتر است. ما در حال توسعه این واحدها و آموزش افسران برای کشف موارد سایبری بیشتر هستیم.»

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1405/06/15 - 14:51- آسیا

همکاری هوپای و کنترل فناوری عربستان در زمینه تأیید هویت دیجیتال

شرکت هوپای و شرکت کنترل فناوری عربستان، توافق‌نامه همکاری برای معرفی یک مرکز جهانی تأیید هویت دیجیتال امضا کرده‌اند.

همکاری
1405/06/15 - 13:53- آمریکا

همکاری ایالات متحده و بریتانیا علیه شبکه‌های کلاهبرداری ارزهای دیجیتال

ایالات متحده و بریتانیا همکاری مشترک جدیدی را برای مبارزه با کلاهبرداری‌های سرمایه‌گذاری سایبری و ارزهای دیجیتال آغاز کردند.

تصویب
1405/06/15 - 13:12- اقیانوسیه

تصویب اصول استفاده مجدد از دستگاه‌های دولتی در استرالیا

استرالیا اصول استفاده مجدد از دستگاه‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات دولتی را تصویب کرد.