about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

«دیوار فروشگاه‌ها» بخش جدیدی در دیوار است و ۶ هزار فروشگاه فعال هم‌اکنون در حال ارائه خدمات به مشتریان هستند و انتظار می‌رود با گذشت زمان و اضافه شدن سایر شهرها، این رقم بیشتر و بیشتر شود.

به گزارش کار گروه بین الملل سایبربان ؛ اخبار شرکت‌ها «دیوار فروشگاه‌ها» بخش جدیدی در دیوار است که در آن فروشگاه‌ها و تولیدکننده‌ها مختلف می‌توانند از طریق پنلی که در اختیارشان قرار داده می‌شود، ویترینی از محصولات خود را بچینند تا کاربران در سراسر کشور بتوانند با مشاهده تصویر، مشخصات و قیمت این محصولات به صورت مستقیم کالا را از فروشنده خریداری کنند. در واقع تا امروز دیوار محلی برای معامله کالاهای دست دوم و کارکرده بود و حالا با دیوار فروشگاه‌ها شما می‌توانید کالای نو را هم از دیوار بخرید.

دیوار فروشگاه‌ها از ابتدای خرداد و در سه بخش لوازم الکترونیکی، لوازم منزل و پوشاک و وسایل شخصی راه‌اندازی شد و در آینده توسعه خواهد یافت و معامله سایر محصولات نو نیز در آن امکان‌پذیر خواهد بود. اما در همین سه بخش، تعداد فروشگاه‌های فعال به عدد ۶۰۰۰ رسیده که در فاز اول همه آنها در شهرهای تهران و کرج قرار دارند. این استقبال در کمتر از دو ماه از راه‌اندازی «دیوار فروشگاه‌ها» صورت گرفته و انتظار می‌رود این روند با سرعت بیشتری ادامه یابد.

از این ۶ هزار فروشگاه فعال در این بخش ….. تعداد در بخش لوازم الکترونیکی، ….. فروشگاه در حوزه لوازم منزل و …. فروشگاه پوشاک و لوازم شخصی فعال هستند. همچنین تا به امروز مجموعا بیش از ۲۳ هزار آگهی در دیوار فروشگاه‌ها منتشر شده است.

دیوار به عنوان اصلی‌ترین مرجع خرید و فروش آنلاین با ساز و کارهای مختلف نظارتی و احراز هویت فروشندگان، سعی می‌کند در راستای تقویت اطمینان خاطر خریداران در دیوار قدم بردارد و بهترین خدمات را به کاربران ارائه دهد. دیوار فروشگاه‌ها کمیسیونی دریافت نمی‌کند، بنابراین کاربران می‌توانند کمترین قیمت بازار را برای محصول مورد نظر خود بیابند و تنها با یک تماس آن را سفارش دهند.

در شرایط شیوع ویروس کرونا که به نظر می‌رسد موج دوم آن نیز شروع شده و گرمای تابستان هم نتوانست جلوی پیشرفت آن را بگیرد، دیوار فروشگاه‌ها سعی می‌کند شرایطی را برای کاربران فراهم آورد که تا جای ممکن از منزل خارج نشوند و بتوانند به صورت آنلاین از فروشگاه‌های مورد نظر خود خرید کنند و کالا را درب منزل تحویل بگیرند.

۶ هزار فروشگاه فعال در دیوار فروشگاه‌ها هم‌اکنون در حال ارائه خدمات به مشتریان هستند و انتظار می‌رود با گذشت زمان و اضافه شدن سایر شهرها، این رقم بیشتر و بیشتر شود.

منبع:

تازه ترین ها
ارسال
1405/06/22 - 14:34- آمریکا

ارسال اخطاریه به یوتیوب توسط دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل

دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل با ارسال اخطاریه به یوتیوب، خواستار حذف ویدیوهای آواتار هوش مصنوعی شد.

نفوذ
1405/06/22 - 13:50- جنگ سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

میزبانی
1405/06/22 - 13:45- آسیا

میزبانی سمرقند از نمایندگان جوان پارلمان‌ها در نشست اتحادیه بین‌المجالس

اتحادیه بین‌المجالس، دوازدهمین کنفرانس جهانی نمایندگان جوان پارلمان‌ها را در سمرقندِ ازبکستان برگزار کرد.