about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

تیک‌تاک یک‌بار دیگر از تحریم تازه در ایالات‌متحده جان سالم به در برد. با صدور حکمی توسط یک قاضی در پنسیلوانیا تحریمی در آمریکا لغو شد که قرار بود از 12 نوامبر عملیاتی شود.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از انگجت، سه تن از کاربران مشهور تیک‌تاک با ارسال دادخواستی قضایی به دادگاه جلوی تحریم مجدد تیک‌تاک را گرفتند. این دومین بار است که تلاش برای ممنوع کردن فعالیت تیک‌تاک در آمریکا با صدور حکم یک قاضی متوقف می‌شود.
پیش‌ازاین در ماه شهریور یک قاضی فدرال جلوی اجرایی شدن دستور دولت ترامپ برای حذف اپلیکیشن تیک‌تاک را از فروشگاه‌های آنلاین آمریکایی گرفت. اما در این دستور به بخش دیگری از فرمان وزارت بازرگانی آمریکا در این زمینه توجه نشده بود که بر اساس آن قرار بود هرگونه استفاده از تیک‌تاک از 12 نوامبر ممنوع شود.

نحوه دفاع از تیک‌تاک

در این میان، کاربران تیک‌تاک که متوجه پیامدهای این بخش از فرمان وزارت دادگستری آمریکا بودند با شکایت به دادگاه جلوی اجرایی شدن آن را گرفتند. سه تن از کاربران مشهور این اپلیکیشن با این استدلال که ممنوعیت استفاده از تیک‌تاک به کسب‌وکارهای اینترنتی آن‌ها آسیب می‌زند، مانع از اجرایی شدن فرمان مذکور شدند.
ونسا پاپاس رئیس واحد جهانی تیک‌تاک نیز ضمن استقبال از حمایت کاربران تیک‌تاک از این اپلیکیشن از شکایت آن‌ها به نفع خود استقبال کرد و افزود: ما از کاربران خود پشتیبانی می‌کنیم تا آن‌ها بتوانند صداهای خود را به اشتراک بگذارند و متعهد به ایجاد فضایی برای میزبانی از آن‌ها هم هستیم.
درعین‌حال تیک‌تاک برای تداوم فعالیت تجاری در آمریکا نیازمند نهایی کردن قرارداد همکاری با اوراکل یا والمارت است. زیرا ترامپ ادامه حیات تیک‌تاک در آمریکا را به این امر مشروط کرده است.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.