about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

معاون وزیر ارتباطات گفت: باید تمامی اقدامات و برنامه هایی که برای تکمیل و اجرای پروژه های مرتبط با شبکه ملی اطلاعات تا چهار سال آینده پیش بینی شده بود تا سال ۱۴۰۲ به انجام برسد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از شرکت ارتباطات زیرساخت، امیر لاجوردی که در نشست سراسری مدیران این شرکت در مشهد مقدس حضور یافته بود با اعلام این مطلب افزود: با تلاش های بی وقفه و جهادی همکاران پرتلاش، باید تمامی اقدامات و برنامه هایی که برای تکمیل و اجرای پروژه های مرتبط با شبکه ملی اطلاعات تا چهار سال آینده پیش بینی شده بود تا سال ۱۴۰۲ به انجام برسد.

وی دستیابی و تحقق این هدف را در گرو انجام اقدامات اساسی ذکر کرد و اضافه کرد: راهبری و رهبری کردن امور، جانشین پروری و توسعه شایستگی ، اعتمادسازی، کار شبانه روزی همراه با هوشمندی، ارتباط تنگاتنگ با معنویت، ارزیابی عادلانه عملکرد پرسنل، برون سپاری و انحصار شکنی، نقد پذیری و مسئولیت پذیری از گام های اساسی برای رسیدن به این موفقیت است که باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به شرایط سخت کشور، توجه به مباحث صرفه جویی و مدیریت بهینه بر منابع مالی و نظارت دقیق بر انجام کارها را از اولویت ها ذکر کرد.

در ادامه مهندس خباز عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت به اهداف برگزاری این همایش پرداخت و افزود: بررسی چالش ها و مشکلات و ارایه راهکارهای پیشنهادی برای ایجاد افزایش تعامل، همکاری و همیاری بین استانی، و تقویت ارتباطات درون سازمانی بین مدیران و افزایش نظارت بر اساس شیوه های نوآورانه را از جمله اهداف اصلی این هم اندیشی عنوان کرد.

مهندس خباز عضو هیات مدیره و راهبر کمیته تحول استان ها در شرکت، افزایش نقش آفرینی و مشارکت فعال استان ها در اجرای پروژه ها را از دیگر اهداف این نشست ذکر کرد.

وی با اشاره به نقش و جایگاه شرکت ارتباطات زیرساخت در توسعه زیرساخت های ارتباطی در کشور گفت: خوشبختانه شرکت با استفاده از توانمندی ها و منابعی که در اختیارش دارد توانسته است به خوبی نقشش را در ارائه خدمات مطلوب ارتباطی به هموطنان ایفاد نماید.

همچنین در ادامه مهندس جعفرپور دیگر عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های شبانه روزی مدیران و کارکنان گفت : قطعاً موفقیت و افتخار آفرینی های این شرکت در عرصه ارتباطات حاصل تلاش ها و اقدامات جهادی مدیران و همکاران بوده است

وی اضافه کرد: بسیاری از پروژهایی که در شرکت ارتباطات زیرساخت در ذیل شبکه ملی اطلاعات تعریف شده است نیازمند تصمیم به موقع و سریع است.

جعفر پور با اشاره به مباحث فضای مجازی که از دغدغه های مقام معظم رهبری است یاد آور شد: ما مکلف هستیم در راستای تامین منافع کشور در عرصه ارتباطات به صورت فعال، دغدغه مند و جهادی پروژه های شرکت را سروقت به اتمام برسانیم.

در ادامه دکتر نوروزی، مهندس آغ بیات، مهندس اصغریان و تقی محمدی معاونین مدیرعامل گزارشی از عملکرد و اقدامات حوزه معاونت خود را در ارتباط با اجرای سند تحول استان ارائه کردند.

در ابتدای این نشست حسنعلی عیسی زاده مدیرکل دفتر هیات مدیره و مدیر عامل روابط عمومی و امور بین الملل، ضمن خیرمقدم و گرامیداشت دهه مبارک امامت و ولایت ، فرارسیدن ۲۲ تیر روز فناوری اطلاعات را تبریک گفت.

نشست سراسری مدیران کل شرکت ارتباطات زیرساخت با محوریت اجرای سند تحول استان ها از ۲۲ تا ۲۳ تیر ماه سال جاری به مدت دو روز در هتل پردیسان مشهد برگزار می شود.

منبع:

تازه ترین ها
تردید
1405/07/05 - 09:31- هوش مصنوعي

تردید درباره ادعای هک سامانه مدیکر استرالیا توسط عامل اوپن‌ای‌آی

تردیدها درباره ادعای هک شدن سامانه سلامت دولت استرالیا توسط یک عامل هوش مصنوعی شرکت اوپن‌ای‌آی افزایش یافته است.

نفوذ
1405/07/05 - 09:23- هوش مصنوعي

نفوذ عامل هوش مصنوعی به سامانه سلامت دولت استرالیا

آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر استرالیا، اعلام کرد یک عامل هوش مصنوعی شرکت اوپن‌ای‌آی در ماه ژوئن به‌طور غیرمجاز به فایل‌های غیرعمومی یکی از وب‌سایت‌های دولتی حوزه سلامت این کشور دسترسی پیدا کرده است.

اختلال
1405/07/05 - 09:16- اروپا

اختلال در اینترنت کی‌یف در پی حملات روسیه

حملات پهپادی روسیه به زیرساخت‌های ارتباطی و مراکز داده در کی‌یف، پایتخت اوکراین، باعث اختلال گسترده در دسترسی به اینترنت شد و حدود ۱۰۰ هزار خانوار در کی‌یف و مناطق اطراف را تحت تأثیر قرار داد.