تکمیل طرح آزمایشی 5G پیشرفته در امارات
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و دولت دیجیتال (TDRA) در امارات متحده عربی مرحله دوم آزمایش خدمات 5G Advanced را در باند 6 گیگاهرتز مورد تقاضای جهانی به پایان رساند.
این رگولاتور قصد دارد سرعت کامل 5G را در محدوده فرکانس 6 گیگاهرتز با استفاده از طیف 400 مگاهرتز بالا ببرد و اپراتورهای تلفن همراه به دنبال این باند به قیمت شرکتهای وایفای هستند که آن را برای توسعه بدون مجوز در آینده میخواهند.
امارات متحده عربی اولین کشور در منطقه خاورمیانه بود که 500 مگاهرتز فرکانس طیف رادیویی اضافی را در باند 6 گیگاهرتز به طیف کل تقریباً 11.5 گیگاهرتز فعلی برای وایفای منتشر کرد.
سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و دولت دیجیتال امارات تأیید کرد که شرکا در این مرحله از آزمایش به نتایجی دست یافتهاند و به 10 برابر سرعت کنونی رسیدهاند که بهعنوان دریچه کامل شبکه 5G Advanced در جهان در نظر گرفته میشود. این رگولاتور معتقد است اینترنت اشیای انبوه به چنین سرعتهایی نیاز دارد تا هزاران فرستنده و گیرنده کوچک پراکنده در یک شهر هوشمند را در خود جای دهد.
ماجد سلطان المسمار (Majed Sultan al-Mesmar)، مدیرکل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و دولت دیجیتال امارات گفت :
«ما از شرکت گروه مخابرات امارات (e&) و شرکت ارتباطات یکپارچه امارات (du) تشکر و قدردانی میکنیم که همیشه با منطق مشارکت ملی و وحدت هدف در راستای آینده کشور با راهبردها و دستورات ما همکاری کردهاند. دستیابی به سرعت 10 گیگابیت در ثانیه تحت این آزمایش با گذشت زمان عادی نخواهد شد. این سرعت جدید و بیسابقه در سطح جهانی منجر به انتقال سریعتر دادهها میشود و عصر جدیدی از پخش با کیفیت بالا و خدمات ابری یکپارچه را آغاز میکند. این طرح آزمایشی همچنین با ارائه زیرساختهای لازم برای مدیریت همزمان چندین دستگاه متصل، اینترنت اشیا را بهبود میبخشد، در حالیکه اتصال یکپارچه و قابل اعتماد را تضمین میکند.»
امارات اخیراً در 3 ماهه دوم سال 2023 براساس دادههای «Speedtest Intelligence»، با رقابت فزاینده بین 2 اپراتور شبکه که به عملکرد کلی در بازار کمک میکنند تا به سرعت دانلود متوسط 557.63 مگابیت بر ثانیه برسد، به عنوان سریعترین بازار 5G در سطح جهان معرفی شد. « etisalat by e&» سریعترین اپراتور 5G در سراسر جهان با سرعت دانلود متوسط 680.73 مگابیت بر ثانیه بود.