about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مرکز ملی فضای مجازی و وزارت نیرو درخصوص حمله سایبری به منابع آب کشور و سامانه های مدیریتی آن اطلاعیه‌ هایی صادر کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به نقل از روابط عمومی مرکز ملی فضای مجازی، در پی انتشار خبری با عنوان حمله سایبری به یکی از سامانه هایی که حاوی اطلاعاتی از سدهای کشور است، مطابق بررسی های فنی - تخصصی به عمل آمده به اطلاع می‌رساند خبر مذکور جعلی بوده و وضعیت تمامی منابع آب و سامانه های مدیریتی آن نیز پایدار است.

 وزارت نیرو (پاون) هم  در اطلاعیه روابط عمومی شرکت مدیریت منابع آب ایران اینگونه بیان کرد:

به دنبال انتشار خبری مبنی بر حمله سایبری به سامانه اطلاعات سد‌های کشور، این خبر به طور قطع تکذیب می‌شود.

به اطلاع می‌رساند که هیچ گونه حمله سایبری وجود نداشته و همکاران ما در بخش صنعت آب برای ایمن سازی سامانه‌های اطلاعات و آمار این حوزه برخی دسترسی‌ها را به این سایت‌ها محدود کردند. زیرا این سایت‌ها در دسترس هستند و این اقدام، امری معمولی است.

شایان ذکر است که این خبر برای اولین بار از خبرگزاری  صدا و سیما منتشر شد و در مورد منبع خبر نیز اطلاعاتی داده نشد ، حال باید پرسید که در این شرایط حساس آیا نباید محتاط تر عمل کرد و مراقب آرامش روانی و افکار عمومی بود؟ 

امید است که در آینده خبرگزاری های ملی و مورد اعتماد مردم اینگونه خبر ها را از منابع مورد اعتماد پیگیری کنند تا از ریختن آب به آسیاب دشمن جلوگیری شود.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.