about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

مقامات روسیه نسبت به اتهامات اخیر نروژ واکنش نشان دادند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه ضمن رد اتهام اخیر مقامات نروژ مبنی بر حمله سایبری روسیه به پارلمان این کشور اعلام کرد نروژ هیچ‌گونه شواهدی دال بر دست داشتن روسیه در حمله سایبری به پارلمان ارائه نداده است. به گفته وی، اسلو و سرویس‌های اطلاعاتی نروژ با این اقدام روابط دو کشور را تخریب می‌کنند و به‌جای بررسی حادثه، فوراً انگشت اتهام را به سمت روسیه نشانه می‌روند. 

سفارت روسیه در نروژ این اتهام را نوعی فتنه‌انگیزی قلمداد کرد که به روابط دو کشور لطمه می‌زند. بر اساس متن گزارش سفارت روسیه در فیس بوک، هرسال میلیون‌ها تهاجم سایبری علیه منابع دولتی اینترنتی روسیه از خارج نظیر حملات سایبری ژانویه تا سپتامبر 2018 به وزارت امور خارجه انجام می‌شود، اما مقامات روسیه مدام و بی‌اساس کشورهای دیگر را عامل حمله معرفی نکرده و آن‌ها را متهم نمی‌سازند. 

کنستانتین کاساچیِف، رئیس شورای فدراسیون در حوزه امور بین‌الملل در این خصوص اظهار داشت مثل همیشه اتهامات بدون ارائه شواهد و مدرک و بدون بررسی تخصصی علیه روسیه مطرح شدند، در سال 2018 نیز که یکی از اعضای شورای فدراسیون روسیه به اتهام جمع‌آوری اطلاعات مقامات نروژ از طریق شبکه‌های بی‌سیم توسط پلیس امنیت این کشور بازداشت شده بود، اتهامات وارده مورد تأیید قرار نگرفتند و وزارت امور خارجه و پارلمان نروژ زحمت عذرخواهی نیز به خود ندادند. 

وزارت امور خارجه نروژ به‌تازگی مدعی شده بود عامل حمله به پارلمان این کشور در آگوست 2020 روسیه بوده است. اینه اریکسون سوریده، وزیر امور خارجه این کشور اعلام کرده بود بر اساس اطلاعاتی که دولت در اختیار دارد حمله از سوی روسیه انجام‌شده است. 

در گزارش سرویس مطبوعاتی این نهاد ادعا شده بود حمله سایبری به پارلمان نروژ 24 آگوست 2020 انجام‌شده و ایمیل‌های نمایندگان و کارکنان پارلمان هک شده است. 

منبع:

تازه ترین ها

لهستان: رسانه‌های اجتماعی متحد خاموش روسیه هستند

وزیر امور دیجیتال لهستان اعلام کرد که رسانه‌های اجتماعی متحد خاموش روسیه محسوب می‌شوند.

گسترش
1405/07/29 - 17:34- هوش مصنوعي

گسترش تبلیغات در چت‌جی‌پی‌تی به ۲۶ کشور دیگر

اوپن‌اِی‌آی در تلاشی برای افزایش درآمد، تبلیغات در چت‌جی‌پی‌تی را به ۲۶ کشور دیگر گسترش می‌دهد.

دگرگونی
1405/07/29 - 16:33- آسیا

دگرگونی صنعت خودرو با نرم‌افزار و فناوری دیجیتال

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که مدیران صنعت خودرو انتظار دارند نرم‌افزار و رشد بازار چین، این بخش را تا سال ۲۰۳۵ دگرگون کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.