about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بعد از گذشت چند ماه از انتشار تم مشکی توییتر برای سیستم عامل iOS می‌گذرد. تم دارک نیز برای نسخه الفای این برنامه برای کاربران اندرویدی منتشر شده است.

 به گزارش کارگروه شبکه های مجازی سایبربان ؛ چند وقتی می‌شود که تمامی شرکت‌های سازنده اپلیکیشن موبایلی رو به استفاده از تم سیاه و سفید آورده‌اند و کاربران زیادی نیز از این موضوع استقبال کرده‌اند. اینستاگرام نیز به تازگی از Dark Mode خود رونمایی کرده و قرار است در اندروید 10 شاهد حضور جدی این بخش در نرم افزار اینستاگرام باشیم.

حتی اندروید 10 نیز به صورت پیشفرض قابلیت Dark Mode را در تنظیماتش اضافه کرده است تا کاربران درصورت نیاز این قابلیت را فعال کنند.

اگر با صفحه‌های OLED آشنایی داشته باشید حتما می‌دانید که وجود پیکسل‌های سیاه در این نوع صفحه‌های نمایش باعث کاهش مصرف باتری می‌شود، از این رو توییتر به جای استفاده از رنگ آبی تاریک ( Dark Blue ) از رنگ کاملا سیاه استفاده کرده است که نه تنها زیبایی برنامه را دوچندان کرده است بلکه باعث کاهش مصرف باتری در دستگاه‌هایی که صفحه نمایش OLED دارند شده است.

اگر از کاربران نسخه Alpha این برنامه هستید می‌توانید با رفتن به بخش Settings and Privacy و از بخش Display And Sound گزینه Dark Mode را پیدا کرده و آن را فعال کنید.

به اینکه نکته نیز توجه کنید که این ویژگی در نسخه 8.19.0 – alpha.03 موجود می‌باشد.

تازه ترین ها
جی
1405/06/28 - 15:05- آمریکا

جی دی ونس خواستار خودتنظیمی در حوزه هوش مصنوعی شد

جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، خواستار خودتنظیمی در حوزه هوش مصنوعی شد.

گسترش
1405/06/28 - 14:29- آسیا

گسترش پایش اراضی کرانه باختری توسط ابزارهای هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی

ابزارهای هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی برای پایش اراضی، به کرانه باختری نیز گسترش یافته‌اند.

حمله
1405/06/28 - 14:22- جرم سایبری

حمله هکرهای چینی «فیمِس‌اسپَرو» به دولت‌های آمریکای لاتین

هکرهای منتسب به چین با استفاده از یک درِ پشتی جدید با نام اسپَروواکی، حملات سایبری گسترده‌ای را علیه نهادهای دولتی در آمریکای لاتین آغاز کرده‌اند.