about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

بعد از گذشت چند ماه از انتشار تم مشکی توییتر برای سیستم عامل iOS می‌گذرد. تم دارک نیز برای نسخه الفای این برنامه برای کاربران اندرویدی منتشر شده است.

 به گزارش کارگروه شبکه های مجازی سایبربان ؛ چند وقتی می‌شود که تمامی شرکت‌های سازنده اپلیکیشن موبایلی رو به استفاده از تم سیاه و سفید آورده‌اند و کاربران زیادی نیز از این موضوع استقبال کرده‌اند. اینستاگرام نیز به تازگی از Dark Mode خود رونمایی کرده و قرار است در اندروید 10 شاهد حضور جدی این بخش در نرم افزار اینستاگرام باشیم.

حتی اندروید 10 نیز به صورت پیشفرض قابلیت Dark Mode را در تنظیماتش اضافه کرده است تا کاربران درصورت نیاز این قابلیت را فعال کنند.

اگر با صفحه‌های OLED آشنایی داشته باشید حتما می‌دانید که وجود پیکسل‌های سیاه در این نوع صفحه‌های نمایش باعث کاهش مصرف باتری می‌شود، از این رو توییتر به جای استفاده از رنگ آبی تاریک ( Dark Blue ) از رنگ کاملا سیاه استفاده کرده است که نه تنها زیبایی برنامه را دوچندان کرده است بلکه باعث کاهش مصرف باتری در دستگاه‌هایی که صفحه نمایش OLED دارند شده است.

اگر از کاربران نسخه Alpha این برنامه هستید می‌توانید با رفتن به بخش Settings and Privacy و از بخش Display And Sound گزینه Dark Mode را پیدا کرده و آن را فعال کنید.

به اینکه نکته نیز توجه کنید که این ویژگی در نسخه 8.19.0 – alpha.03 موجود می‌باشد.

تازه ترین ها
همکاری
1405/07/17 - 21:54- آسیا

همکاری کشورهای مستقل مشترک‌المنافع در مبارزه با جرایم سایبری

کشورهای مستقل مشترک‌المنافع با هدف مبارزه با جرایم سایبری با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

طوفان
1405/07/17 - 21:44- جرم سایبری

طوفان سایبری در ژاپن؛ اختلال گسترده در شبکه ریلی و لجستیک غذا

حمله سایبری به به ارائه‌دهنده خدمات ابری ژاپن، راه‌آهن، پلیس و تأمین‌کنندگان مواد غذایی را به همراه ۴۹۵ سازمان در معرض خطر قرار داد.

دسترسی
1405/07/17 - 21:30- تلگرام

دسترسی آسان هکرها به حساب‌های کاربری تلگرام

باتوجه به باگ حیاتی در نسخه دسکتاپ تلگرام، هکرها می‌توانند با یک کلیک حساب‌های کاربری را سرقت کنند.