about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

توییتر استارتاپ جدیدی تصاحب کرده است و احتمالاً قصد دارد در زمینه‌ی کاریابی به رقیب مستقیم لینکدین تبدیل شود.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ در فاصله‌ی چند هفته تا آغازبه‌کار مدیرعامل جدید توییتر، ایلان ماسک با تمام قوا در تلاش است این شبکه‌ی اجتماعی را در مسیری که می‌خواهد، قرار دهد. منابع آگاه می‌گویند توییترِ ایلان ماسک اولین تصاحب شرکتی را انجام داده و اکنون مالک یک استارتاپ به نام Laskie است.

بر اساس گزارش اکسیوس، استارتاپ Laskie در حوزه‌ی جذب نیرو تخصص دارد و تاریخ بنیان‌گذاری‌اش به دو سال پیش برمی‌گردد. مشخص نیست که مالکیت استارتاپی این‌چنینی چگونه می‌تواند به توییتر منفعت برساند. ممکن است توییتر به‌دنبال تسهیل ارتباط بین کارفرمایان و افرادی باشد که به دنبال کار می‌گردند.

در حال حاضر لینکدین بهترین و بزرگ‌ترین پلتفرم کاریابی دنیا محسوب می‌شود، بااین‌حال ساختار توییتر می‌تواند این شبکه‌ی اجتماعی را به گزینه‌ای مناسب برای ارائه‌ی سرویس کاریابی تبدیل کند.

ایلان ماسک توییتر را به زیرمجموعه‌ی شرکت جدیدی به نام X Corp تبدیل کرده است و قصد دارد سوپراپلیکیشنی به نام X بسازد. این سوپراپلیکیشن عملکردی مشابه وی‌چت چین خواهد داشت و سرویس‌های مختلف را یک‌جا ارائه خواهد داد. ظاهراً تصاحب Laskie اولین اقدام مهم توییتر برای تبدیل‌شدن به سوپراپلیکیشن است.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.