about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: چاپگر سه بعدی ساخته شده، نیاز ۴۰ صنعت را در کشور برطرف کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , محمودی مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: چاپگر‌های سه‌بعدی شرکت ما ماشین،‌های ساخت افزایشی با تکنولوژی‌های اکسیژنی و لیزری پودری هستند که با متریال‌های مختلفی از ترموپلاستیک‌های پلیمری، ترموستات و فلزات تولید شدند.

او افزود: کاربرد‌های این فناوری در ۴۰ صنعت مختلف از جمله صنعت خودرو، صنعت هوایی، لوازم خانگی، تجهیزات پزشکی و محصولات چینی و سرامیک است. این دستگاه می‌تواند بدون قالب و ابزار قطعه مورد نظر را بسازد به خصوص در قطعاتی که هندسه آن‌ها پیچیده و یا قطعاتی که در تیراژ کم باید تولید شوند، کاربرد دارد.

محمودی ادامه داد: این دستگاه به صنعت‌هایی که زمان رسیدن به قطعه برای آن‌ها مهم بوده و قطعات فوری و در اسرع وقت می‌خواهند بسیار کمک کننده است. نمونه سازی، ساخت کم تیراژ، مدل‌های ریخته گری و ساخت قالب‌های کامپوزیت از دیگر مزیت‌های دستگاه چاپگر سه بعدی است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این دستگاه چاپگر سه بعدی ساخت داخل از نظر کیفت با نمونه خارجی کاملا مشابه بوده و از نظر قیمت بسیار کمتر از مشابه خارجی است و برای مشتریان ایرانی خدمات پس از فروش نیز فراهم است. این دستگاه بخشی از نیاز بازار را که نمونه آن صنعت ساخت افزاری بوده به طور کامل برطرف کرده است.

او در پایان تصریح کرد: این دستگاه چاپگر سه بعدی بیش از ۱۰ میلیون دلار گردش مالی به دنبال دارد.

تازه ترین ها
افزایش
1405/05/30 - 12:18- آسیا

افزایش مهارت‌های دیجیتالی در بین مقامات و کارمندان دولتی هند

از مقامات و کارمندان دولتی هند خواسته شد مهارت‌های دیجیتالی خود را افزایش دهند.

اپل
1405/05/29 - 14:59- اروپا

اپل شرایط جدید اپ‌استور اتحادیه اروپا را اعلام کرد

اپل اعلام کرد که شرایط به‌روزرسانی شده اپ‌استور برای اتحادیه‌ اروپا از اول اکتبر ۲۰۲۶ اجرایی خواهد شد.

توقف
1405/05/29 - 14:24- آمریکا

توقف پخش زنده در دیسکورد به دستور سازمان ملی حفاظت از داده‌های برزیل

سازمان ملی حفاظت از داده‌های برزیل به دلیل نگرانی در مورد ایمنی کودکان، به دیسکورد دستور داد تا پخش زنده را متوقف کند.