about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

تولید پهپاد برای شناسایی منشا نشت پرتوهای مضر

شناسایی منشأ انتشار پرتوهای خطرناک و مضر همیشه یکی از چالش‌های مهم بشریت بوده و حالا گروهی از مهندسان جمهوری چک از پهپادها بدین منظور کمک گرفته‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، پهپاد طراحی‌شده بدین منظور یک کوادکوپتر بی‌سرنشین بوده و مجهز به ابزاری تخصصی به‌منظور شناسایی پرتوهای مختلف و ردگیری مسیر جابجایی آن‌ها باهدف یافتن منشأ نشت است.

از این پهپادها می‌توان بعد از وقوع سوانح طبیعی برای شناسایی محل نشت گاز یا تشعشعات رادیواکتیو استفاده کرد. همچنین پهپادهای یادشده قادر به کشف نشت مواد خطرناک مختلف از نیروگاه‌های هسته‌ای هستند.

پهپادهای مذکور بعد از شناسایی موارد نشت، با تعقیب ذرات معلق در هوا، سیر جابجایی آن‌ها را بررسی کرده و در نهایت با سرعت مناسبی محل اصلی نشت را می‌یابند.

قابلیت حرکت و مسیریابی در محیط‌های بسته که استفاده از جی‌پی‌اس در آن‌ها ممکن نیست، مزیت دیگر این پهپادهاست. بدین منظور از حسگرهای خاصی استفاده می‌شود که شناسایی موانع و جلوگیری از برخورد با آن‌ها را ممکن می‌کند.

محققان می‌گویند کارآیی این روش بسیار بیشتر از روش‌های سنتی شناسایی پرتوهای مضر بوده و هزینه آن نیز کمتر است. انتظار می‌رود تجاری‌سازی پهپادهای یادشده یک سال و نیم طول بکشد.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

صدرنشینی
1405/07/19 - 18:45- هوش مصنوعي

صدرنشینی امارات در یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی

امارات متحده عربی در زمینه به‌کارگیری هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی، رتبه نخست جهان را کسب کرد.

افزایش
1405/07/19 - 17:02- هوش مصنوعي

افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ رفلکشن اِی‌آی توسط انویدیا

شرکت انویدیا در حال مذاکره برای افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ متن‌باز رفلکشن اِی‌آی یا تصاحب آن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.