about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

تولید هواپیما با چاپگر 3 بعدی

نیروی هوایی آمریکا قصد دارد در آینده‌ای نزدیک قطعات هواپیماها را با چاپگرهای 3 بعدی تولید کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ چاپگرهای 3 بعدی به سرعت در حال گسترش هستند و به نظر می‌رسد در آینده‌ای نزدیک فناوری حمل‌ونقل هوایی را به سطح تازه‌ای وارد می‌کنند.

نیروی هوایی آمریکا قصد دارد در آینده قطعات بزرگ هواپیماهای نظامی و غیرنظامی را با چاپگرهای 3 بعدی ایجاد کند؛ زیرا مقرون به‌صرفه تر بوده، اجزایی قوی‌تر و کارآمدتر تولید می‌شوند.

با توجه به این که ناوگان هوایی آمریکا در حال قدیمی شدن است، چاپگرهای 3 بعدی زمان و هزینه موردنیاز برای جایگزینی قطعات جنگنده‌های قدیمی را کاهش می‌دهند. برای مثال تولید روکش صندلی توالت یک هواپیما بیش از یک سال زمان نیاز دارد؛ اما با استفاده از چاپگرهای 3 بعدی این بازه، به کمتر از 2 روز کاهش پیدا می‌کند.

از طرفی با توجه به قدیمی شدن هواپیماهای آمریکا، تعدادی از شرکت‌های تولیدکننده قطعات آن دیگر وجود ندارد؛ بنابراین تعمیر آن‌ها با چالش‌های بسیاری مواجه است. با وجود این دوام قطعات تولید شده با چاپگر 3 بعدی بسیار بیشتر است که به افزایش طول عمر جنگنده کمک می‌کند.

اسکادران شصتم تعمیر و نگهداری نیروی هوایی آمریکا اولین واحدی است که چاپگر قطعات غیر ساختار مجهز شده است. این قطعات به‌گونه‌ای هستند که حتی در صورت تخریب یا شکست در زمان آزمایش، زندگی کارکنان را با خطر مواجه نمی‌سازند.

اسکادران یاد شده هم‌اکنون به چاپگرهای 3 بعدی صنعتی «Stratasys F900» مجهز شده است. این ابزار می‌تواند قطعاتی پلاستیکی با ابعاد 36 در 24 در 36 اینچ را تولید کند.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.