about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تولید تراشه هوشمند توسط آمازون

شرکت آمازون به منظور بهبود خدمات خود در حال تولید تراشه ای مجهز به هوش مصنوعی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «fossbytes»؛ محاسبات ابری قدرت بالایی را برای پردازش داده ها و هوش مصنوعی فراهم می کند؛ اما معایبی مانند تأخیر در ارسال و دریافت داده ها را به همراه دارد.

شرکت آمازون برای رفع مشکل بالا در حال طراحی تراشه ی هوش مصنوعی خود است که سرعت پاسخگویی الکسا، دستیار صوتی خود را بهبود می دهد. ابزارهایی که از الکسا استفاده می کنند به کمک این تراشه داده های بیشتری را در زمانی کمتر پردازش کرده و تجربه ی بهتری را برای کاربر فراهم می کنند. پیش از این نیز گوگل و اپل با اهدافی تقریباً مشابه شروع به توسعه ی پردازنده های مخصوص به خود کردند.

بعد از تغییر راه بردهای کسب و کار آمازون پیرامون ارائه ی تجربه ی مناسب به کاربران و خدماتی مانند انتقال وجه، زمان پاسخگویی به عاملی حیاتی برای این شرکت تبدیل شده است.

بر اساس گزارش آمازون، هم اکنون 450 نفر در بخش تراشه های این شرکت کار می کنند. همچنین این شرکت در گذشته آناپورنا لبز (Annapurna Labs)، یک سازنده ی اسرائیلی تراشه را خریداری کرد.

عده ای از کارشناسان معتقدند، آمازون در آینده از سخت افزار جدید یاد شده در فروشگاه آنلاین خود نیز استفاده خواهد کرد. همچنین نشانه هایی وجود دارد که این شرکت از تراشه ی هوش مصنوعی در «خدمات وب آمازون» (AWS) نیز بهره خواهد گرفت.

ورود آمازون به حوزه ی ساخت تراشه های مجهز به هوش مصنوعی احتمالا نگرانی هایی را برای انویدیا و اینتل، دیگر فعالان این بخش ایجاد می کند؛ زیرا ممکن است به زودی رقیبی ویژه برای آنها به وجود آید.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.