about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

توقف قرعه‌کشی جوایز سرویس‌های ارزش افزوده

دستور توقف قرعه‌کشی جوایز از طریق سرویس‌های ارزش افزوده صادر شد.

 به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مدیر کل سرویس‌های ارزش افزوده‌ی همراه اول از ابلاغ دستورالعمل توقف استفاده از قرعه‌کشی برای جوایز سرویس‌های ارزش افزوده توسط همراه اول خبر داد.

ابوذر مهرمنش، مدیر کل سرویس‌های ارزش افزوده‌ی همراه اول با انتشار پستی در توییتر خود از ابلاغ دستورالعمل عدم استفاده از قرعه‌کشی برای جوایز سرویس‌های ارزش افزوده به شرکت‌ها خبر داد. وی همچنین اعلام کرد ابلاغ این دستورالعمل به شرکت‌های خدمات ارزش افزوده‌ی طرف قرارداد با همراه اول در راستای شفاف‌سازی بیشتر و رفع شبهه از سرویس‌های ارزش افزوده صورت گرفته است.

در متن ابلاغیه‌ی همراه اول به شرکت‌های همکار در زمینه‌ی خدمات ارزش افزوده اعلام شده که این تصمیم در راستای ارتقای کیفیت محصولات دیجیتال و افزایش کاربری سرویس‌ها از تاریخ ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ قابل اجرا است. در این اطلاعیه هر نوع جایزه در سرویس‌های ارزش افزوده در قالب قرعه‌کشی ممنوع اعلام شده و جوایز تنها براساس فعالیت کاربران در سرویس‌ها به آن‌ها اعطا خواهد شد.

همچنین در متن ابلاغیه آمده است که در صورت مشاهده‌ی هر نوع تبلیغات دیجیتال، تلویزیونی، محیطی و... مبنی بر قرعه‌کشی مطابق ضوابط با شرکت ارائه‌دهنده‌ی سرویس برخورد شده و علاوه‌ بر قطع سرویس و بستانکاری مشترکان جذب‌شده از کمپین، جریمه‌ای نیز برای شرکت‌های متخلف در نظر گرفته خواهد شد.

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بعد از کلاهبرداری برخی شرکت‌ها ازطریق خدمات ارزش افزوده و بعد از ماجرای تقلب در نتیجه‌ی آرای مردم در انتخاب محبوب‌ترین برنامه‌ی صداوسیما اعلام کرد که به این موضوع رسیدگی خواهد کرد. در همین راستا وی اعلام کرد قرارداد تجاری شرکت توسکا (یکی از شرکت‌های بزرگ ارائه‌دهنده‌ی خدمات ارزش افزوده) با صداوسیما باید خاتمه پیدا کند و همچنین در اواخر اسفندماه سال گذشته از غیرفعال شدن سرویس ارزش افزوده در سیم‌کارت‌های جدید خبر داد.

حال ابلاغیه‌ی جدید همراه اول به شرکت‌های خدمات ارزش افزوده نشان می‌دهد وزارت ارتباطات گام مثبت دیگری در راستای رسیدگی به فعالیت شرکت‌های خدمات ارزش افزوده برداشته است.

تازه ترین ها
حمله
1405/07/14 - 10:24- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین فروشگاه زنجیره‌ای مواد غذایی در اوکراین

فروشگاه‌های زنجیره‌ای «ATB» در اوکراین با تأیید حمله سایبری، اعلام کرد که هکرها تهدید به افشای اطلاعات کرده‌اند.

خطای فنی باعث تعلیق حساب‌های واتس‌اپ در مالزی شد

کمیسیون ارتباطات و چندرسانه‌ای مالزی اعلام کرد که متا یک خطای فنی را به علامت‌گذاری نادرست فعالیت‌های قانونی واتس‌اپ نسبت داده است.

حضور
1405/07/14 - 10:11- اروپا

حضور دو ساله هکرهای بلاروس در شبکه مراقبت‌های بهداشتی روسیه

محققان اعلام کردند که هکرهای بلاروسی دو سال را در شبکه مراقبت‌های بهداشتی روسیه سپری کردند و احتمالاً به داده‌های پزشکی دست یافتند.