توقف فعالیت وبسایتهای خبری فلسطین به دلیل حملات سایبری رژیم صهیونیستی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ تلاشهای اشغالگران رژیم صهیونیستی برای پنهانکردن روایت فلسطینیها و قتلعامهای وحشتناک متوقف نشده است.
دفتر رسانههای دولتی فلسطین تأیید کرد که وبسایتهای خبری فلسطین پس از حملات الکترونیکی توسط رژیم غاصب، به عنوان بخشی از تلاشها برای سرپوش گذاشتن بر قتلعامها در نوار غزه، قطع شدند.
این دفتر در بیانیه ای اعلام کرد :
«تجاوزهای اشغالگران در ادامه سیاست رژیم صهیونیستی مبنی بر خاموش کردن صدای فلسطین و تحریف روایت به هر وسیله و ابزاری، وارد 30امین روز خود شده و همه چیز را در غزه هدف قرار داده است.»
در این بیانیه آمده است که این امر با هدف قرار دادن مستقیم خبرنگاران و کشتن آنها، بمباران خانههایشان یا تخریب دفاتر مطبوعاتی، و جلوگیری از ورود مطبوعات خارجی به غزه یا پارازیتهای فرکانس، قطع برنامهها و رسانهها و پخش آنها انجام میشود. اخیراً برخی وبسایتهای فلسطینی مورد حمله الکترونیکی اشغالگران قرار گرفتند که منجر به توقف کار و عدم امکان انتشار شد.
از جمله این سایتها میتوان به سایت آژانس فلسطینی الرای (Al-Rai)، وبسایت الرساله نت (Al-Resala Net)، سایت خبرگزاری فلسطینی صفا (Safa) و سایت آژانس فلسطین امروز (Palestine Today) اشاره کرد.
کارشناسان تأکید کردند که حمله الکترونیکی به این وبسایتها تجاوز آشکار به آزادی عقیده و بیان تضمینشده توسط تمام کنوانسیونهای بینالمللی و تلاشی رقتبار است که نشاندهنده ناامیدی صهیونیستها از توقف رسانههای فلسطینی و خاموش کردن صدای فلسطینیان است.
از آغاز تجاوز، اشغالگران بارها تلاش کردهاند تا سایتهای رسمی جنبش حماس و شبکه ماهوارهای الاقصی و همچنین شبکه ماهوارهای الجزیره را، که رویدادها را پوشش میدهند، مختل کنند.
رژیم صهیونیستی همچنین چندین بار قطع ارتباطات و اینترنت را از کل بخش به عنوان بخشی از تلاش برای تحمیل انزوای کامل و سرپوش گذاشتن بر کشتارهای خود تکرار کرد.
از شروع جنگ، 46 خبرنگار زن و مرد به شهادت رسیدهاند و تعداد زیادی از خانوادههای آنها و سایر خبرنگاران نیز در راستای ارعاب و ساکت کردن خبرنگاران، علاوه بر بمباران و تخریب روزنامهنگاران شهید شدهاند. مقر دهها رسانه از جمله آژانسهای رسانهای بینالمللی که آخرین آنها آژانس «French Press» بود.
دفتر رسانههای دولتی فلسطین هشدار داد که حملات سایبری نشان دهنده این است که اشغالگران برای ارتکاب جنایات بیشتر علیه مردم فلسطین در نوار غزه آماده میشوند و به دنبال حذف شاهدان حقیقت با ابزارهای مختلف هستند.
این سازمان از نهادهای بینالمللی و منطقهای حقوق بشر و روزنامهنگاری خواست تا از کارکنان مطبوعاتی حمایت کنند، این حمله و سایر حملاتی را که منجر به کشته و زخمی شدن دهها روزنامهنگار شد، محکوم کنند و اشغالگران را در قبال آنها پاسخگو بدانند.
جهانی که ادعا میکند آزادی عقیده و بیان را تضمین کرده، باید جلوی نفی آزادی عقیده و بیان توسط اشغالگران بایستد. این حمله بهترین گواه بر انکار تمام کنوانسیونهای بینالمللی و بشردوستانه است و اشغالگران باید از تمام مجامع مرتبط با حقوق بشر و آزادی عقیده و بیان حذف شوند.