about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

توقف طرح ایمیل ملی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ رئیس سازمان فناوری اطلاعات نصرالله جهانگرد در مراسم روز جهانی ارتباطات و افتتاح ۳ پروژه زیرساختی در حوزه توسعه دولت الکترونیک اظهار داشت: بر اساس گزارش سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور بیشترین میزان رشد را در ۵ دوره برنامه توسعه اقتصادی کشور داشته است.

وی با اشاره به‌شتاب رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات در ۵ برنامه توسعه‌ای کشور، ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود این روند برای برنامه ششم توسعه نیز محقق شود و فناوری اطلاعات و ارتباطات ۱۹.۵ درصد رشد را تجربه کند.

جهانگرد بابیان اینکه سهم فناوری اطلاعات و ارتباطات در برنامه ششم توسعه باید به حدود ۵ تا ۶ درصد تولید ناخالص داخلی (حدود ۲ برابر رقم فعلی) برسد خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این اهداف، راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، دسترسی به زیرساخت‌های ارتباطی، سرویس‌ها و محتوا و دسترسی آزاد به اطلاعات مدنظر قرارگرفته است.

معاون وزیر ارتباطات بابیان اینکه طرح جامع شبکه ملی اطلاعات با همکاری سازمان فناوری اطلاعات، رگولاتوری، شرکت ارتباطات زیرساخت و اپراتورهای مخابراتی آماده‌شده است ادامه داد: اقدامات فنی اجرایی این طرح آغازشده است و پروژه‌های مرکز ملی تبادل اطلاعات و  مرکز تبادل ترافیک شبکه به‌عنوان پروژه‌های کلیدی این شبکه، رونمایی شده است.

وی گفت: با اجرای پروژه‌های توسعه دولت الکترونیک در قالب شبکه ملی اطلاعات، ارتباط دولت‌به‌دولت و خدمات دستگاه‌ها به مردم فراهم می‌شود. همچنین در قالب طرح کارپوشه ملی ایرانیان، برخلاف طرح ایمیل ملی که قرار بود برای خدمات دولت الکترونیک به کار گرفته شود، هر ایرانی می‌تواند با هر ایمیل داخلی، با دستگاه‌های اجرایی و فایل‌های دولتی تماس برقرار کند.

جهانگرد با اشاره به ماتریس تأثیر اتلاف وقت شهروندان در مراجعات اداری بر اقتصاد کشور گفت: میزان دقایق انجام یک کار در مراجعات اداری ۵ تا ۶۰ دقیقه و میزان دفعات مراجعه هر شهروند ۱۰ تا ۳۰ بار برآورد می‌شود که در بدترین حالت ممکن، اگر فرض کنیم که یک شهروند ۳۰ بار و ۶۰ درصد در هر بار به دستگاه‌های دولتی مراجعه کرده است ۱.۵ درصد از GDP کشور صرف این خدمت‌رسانی شده است.

وی افزود: با بهبود این روند و اجرای دولت الکترونیک، می‌توان در تولید ناخالص داخلی، مؤثر واقع شد و ارزش به‌کارگیری سیستم‌های دولت الکترونیک را در نظامات اجتماعی و اقتصادی کشور، مشاهده کرد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در مورد آماده‌سازی بسترهای فنی برای پرداخت الکترونیک خدمات دستگاه‌های دولتی تصریح کرد: پذیرش اسناد الکترونیکی و نیز پرداخت الکترونیکی نیازمند فراهم شدن بسترهای حقوقی واداری است که تاکنون محقق نشده است اما ازنظر فنی و زیرساختی، این بستر مهیا است. بااین‌وجود به نظر می‌رسد برای حذف بروکراسی‌های اداری و تعامل تراکنشی بین دستگاه‌ها، در برنامه ششم توسعه، این موضوع به تصویب برسد.

جهانگرد تأکید کرد: در برنامه ششم توسعه، تحقق دولت الکترونیک طی ۵ سال دیده‌شده است و در سال نخست این برنامه باید ۲۰ درصد این طرح محقق شود.

تازه ترین ها
شکایت
1405/07/11 - 17:17- آمریکا

شکایت بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز

بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز شکایت کرد.

برنامه
1405/07/11 - 16:22- آمریکا

برنامه کاری شورای امنیت سازمان ملل در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت

شورای امنیت سازمان ملل برنامه کاری موقت خود را در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت برای ماه اکتبر ۲۰۲۶ منتشر کرد.

توقف
1405/07/11 - 15:40- سایرفناوری ها

توقف فروش عینک‌های هوشمند متا در هلند

فروشگاه عینک هلندی هانس اندرس به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی، فروش عینک‌های متا را متوقف کرد.