about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: مهندسان خطوط راه آهن سردرگم هستند و با همتایان خود در جهان گفتگو می‌کنند تا به نقص فنی ایجاد شده پی ببرند و آن را اصلاح کنند.

  به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به نقل از تلويزيون العالم، نقص فنی در رایانه مرکزی شرکت خطوط راه آهن رژیم صهیونیستی، همه قطار‌ها را متوقف کرده و این رژیم از اسرائیلی‌ها خواسته است از وسایل دیگر برای رفت و آمد استفاده کنند، ضمن آنکه برخی رسانه‌های این رژیم ادعا کرده اند ایران به خطوط راه آهن اسرائیل حمله سایبری کرده است.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: حرکت قطار‌ها در سرزمین‌های اشغالی به سبب نقص فنی در رایانه مرکزی به حالت تعلیق درآمد.

کانال ۱۳ تلویزیون این رژیم نیز به نقل از شرکت خطوط راه آهن اعلام کرد: مهندسان خطوط راه آهن سردرگم هستند و با همتایان خود در جهان گفتگو می‌کنند تا به نقص فنی ایجاد شده پی ببرند و آن را اصلاح کنند.

این کانال افزود شرکت خطوط راه آهن از شهرک نشینان صهیونیست خواسته است تا زمانی که نقص ایجاد شده حل شود، از دیگر راه‌های ممکن برای رفت و آمد استفاده کنند.

از سوی دیگر، روزنامه یدیعوت آحارانوت خبری درباره توقف قطار‌ها در همه مناطق فلسطین اشغالی به سبب نقص فنی منتشر کرد و منابع این روزنامه اعلام کردند ایران به شبکه خطوط راه آهن نفوذ و حمله سایبری کرده است.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.