about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

توسعه پردازنده‌های مرکزی توسط گوگل

با توجه به برخی گزارش‌های منتشر شده به نظر می‌رسد گوگل قصد دارد به منظور کنار گذاشتن کوالکام پردازنده مرکزی خود را برای تلفن‌های هوشمند و کروم‌بوک‌ها تولید کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ با توجه به گزارش‌های منتشر شده به نظر می‌رسد گوگل احتمالاً در حال توسعه پردازنده‌های داخلی خود است تا از آن نسخه‌های آینده تلفن هوشمند پیکسل (Pixel) بهره بگیرد. این تراشه احتمالاً در اوایل سال 2021 در یک تلفن هوشمند یا کروم‌بوک‌های گوگل به کار گرفته خواهد شد.

بر اساس گزارش منتشر شده از سوی «Axios»، تراشه در دست توسعه گوگل، 8 هسته‌ای بوده و بر پایه معماری آرم ساخته می‌شود. این تراشه به منظور سازگاری با فناوری یادگیری ماشینی و به کارگیری قابلیت‌های همواره فعال دستار صوتی اسیستنت (Google Assistant) بهینه‌سازی شده است. این تراشه در کارخانه‌های سامسونگ و بر پایه پردازنده‌های 5 نانومتری آن‌ها ساخته خواهد شد و به نظر می‌رسد در پیکسل‌ها و کروم‌بوک‌های آینده نصب می‌گردند.

این اولین بار نیست که گوگل به صورت مستقل تراشه‌های سیلیکونی مخصوص به خود را توسعه می‌دهد. برای نمونه می‌توان به پردازنده سفارشی‌سازی شده دوربین پیکسل 2 اشاره کرد که «Pixel Visual Core» نام داشته و با همکاری اینتل توسعه‌یافته بود.

پیکسل‌های 3 و 4 نیز به طور مشابه دارای تراشه‌هایی با تمرکز روی عکاسی بودند که «Pixel Neural Core» نام دارد. همچنین از زمان تولید پیکسل 3 این محصولات از ماژول امنیتی «Titan M» گوگل بهره می‌برند. تراشه‌های ایزوله که وظیفه تأیید فرآیند بوت و ذخیره‌سازی کلیدهای رمزنگاری را بر عهده دارد.

در پیکسل 4 تراشه «Project Soli» وجود داشت. یک سامانه راداری که روی تراشه سیلیکونی کوچکی قرار می‌گرفت. گوگل مدتی قبل نیز طراح تراشه‌های شرکت‌های اینتل و کوالکام را به استخدام خود در آورده بود.

تحلیلگران معتقدند تلاش گوگل برای توسعه پردازنده‌های خصوصی به معنای کنار گذاشته شدن تراشه‌های کوالکام است. البته گوگل نمی‌تواند به طور کامل این کار انجام دهد؛ زیرا احتمالاً به مانند اپل همچنان به مودم‌های تولید شده توسط کوالکام نیاز خواهد داشت. با وجود این که تولیدکنندگان مودم دیگری مانند سامسونگ، هوآوی و مدیاتک هم‌اکنون وجود دارند؛ اما پتنت‌ها و مجوزهای کوالکام آن‌ها را به رقیبی جدید در بازار آمریکا و خارج از آن تبدیل کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.