about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گروهی از دانشمندان در سنگال، ابزار هوش مصنوعی جدیدی به نام مراقب کشاورزی آفریقا (Africa Agriculture Watch) یا AAgWa را برای کمک به کشاورزان این قاره برای غلبه بر تغییرات آب و هوایی توسعه داده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از آی‌ای، خشکسالی‌های تاریخی و سایر رویداد‌های آب و هوایی مرتبط با تغییرات اقلیمی، زندگی کشاورزان آفریقا را به دلیل کاهش بهره‌وری زراعت‌شان با دشواری بسیاری مواجه کرده است.
کارشناسان می‌گویند: از آنجا که بهره‌وری در مزارع آفریقا هر ساله کاهش می‌یابد، یک ابزار هوش مصنوعی جدید به کمک کشاورزان آفریقایی آمده است تا با تغییرات آب و هوایی مقابله کنند.
اکنون این ابزار هوش مصنوعی جدید از داده‌ها و تصاویر ماهواره‌ای برای سنجش عوامل فیزیکی زمین و بررسی نقشه‌های تاریخی تولید زراعی به منظور پیش‌بینی شرایط رشد احتمالی استفاده می‌کند. همچنین شدت گرما و تأثیر آن بر محصولات، سطح بارندگی مورد انتظار و حاصلخیزی خاک را تجزیه و تحلیل می‌کند.
راسین لی، مدیر داده در موسسه تحقیقاتی غیرانتفاعی پان‌آفریقایی می‌گوید: هر گونه اختلالی در شرایط رشد محصولات در نمونه‌های ما منعکس می‌شود و سپس نشان می‌دهد که چه تاثیری در تولید خواهد داشت؛ بنابراین می‌توان نقشه‌ای داشت که در آن محتمل‌ترین محصولاتی را شناخت که می‌توان در یک منطقه خاص کشت کرد.
این ابزار یادگیری ماشینی تاکنون بسیار مورد استقبال کشاورزان آفریقایی قرار گرفته است.
ابزار AAgWa در حال حاضر در ۴۷ کشور آفریقایی عملیاتی شده و میزان دقت آن ۹۴ درصد است.
دبورا اوسی-منسا که یک کشاورز غنایی است، می‌گوید: اگر بتوانیم با آنچه در حال وقوع است، به‌روز باشیم، حداقل می‌توانیم از بیشتر محصولات خود محافظت کنیم.
راسین لی می‌گوید: گاهی اوقات ما با کشور‌هایی مواجه هستیم که پیش‌بینی‌های ما در آن‌ها متفاوت است. در این صورت، کاری که انجام می‌دهیم این است که مدل را به‌روزرسانی می‌کنیم و پیش‌بینی‌ها را براساس آن رویداد بهینه می‌کنیم.
وی افزود: دو راه برای افزایش تولید محصولات غذایی وجود دارد. شما مدیریت محصول خود را در دست دارید، اما راه دیگری برای افزایش تولید، می‌تواند کاهش تلفات و ضایعات باشد. این همان نقطه‌ای است که AAgWa روی آن تمرکز کرده است.
کانیسیوس کانانگیر، مدیر اجرایی بنیاد فناوری کشاورزی آفریقا می‌گوید: کاری که راسین انجام می‌دهد، فوق العاده است، زیرا در قاره آفریقا، به ویژه در جنوب صحرای آفریقا، پیش‌بینی عملکرد کشاورزان بسیار دشوار است.
وی در یک مصاحبه گفت: وقتی این کار توسط آفریقایی‌ها انجام می‌شود، ما شاهد دو نکته مثبت هستیم. اول اینکه با شرایط قاره آفریقا سازگار است. دوم این که تضمینی است که این فناوری پایدار خواهد بود.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.