about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت اسرائیلی رافائل اعلام کرد که موشک رهگیر مافوق صوت را توسعه داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سامانه‌های دفاعی پیشرفته رافائل (RAFAEL) اعلام کرد که یک رهگیر پیشرفته به نام اسکای سونیک (Sky Sonic) را به عنوان یک واکنش دفاعی پیشگامانه در برابر تهدید فزاینده موشک‌های مافوق صوت توسعه داده است. این سیستم برای اولین بار به طور رسمی در نمایشگاه هوایی پاریس، یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های هوافضای جهان، که هفته آینده افتتاح می‌شود، رونمایی خواهد شد.

کارشناسان معتقدند که رهگیر اسکای سونیک نشان دهنده یک جهش تکنولوژیکی بزرگ در دفاع موشکی مافوق صوت است. این موشک که با قابلیت مانور استثنایی و سرعت بالا طراحی شده، موشک‌های مافوق صوت را که با سرعت 10 برابر صوت حرکت می‌کنند، به طور مؤثری با دقت و پنهان‌کاری بی‌نظیر خنثی می‌کند. غرفه رافائل در نمایشگاه هوایی پاریس، این رهگیر را به نمایش می‌گذارد و تعهد این شرکت به پیشبرد مرزهای فناوری دفاع هوایی را برجسته می‌کند.

یووال اشتاینیتز (Yuval Steinitz)، رئیس رافائل، گفت :

«رافائل افزایش قابل توجه و برانگیختن علاقه در عرصه بینالمللی را با قابلیت‌های عملیاتی اثبات شده و واقعیت ژئوپلیتیکی شناسایی و فرصت‌های زیادی را ایجاد کرده است. ما در حال پیگیری تحولات و تهدیدهای نوظهور در شرایط امنیتی کنونی و توسعه پیشرفته‌ترین سیستم‌های دفاعی هستیم. پروژه اسکای سونیک، یک توسعه خلاقانه و منحصر به فرد در نوع خود برای تهدید سلاح‌های مافوق صوت است.»

یوآو هار اِون (Yoav Har Even)، مدیرعامل رافائل، در مورد مجموعه این شرکت که در نمایشگاه هوایی پاریس ارائه خواهد شد، مدعی شد :

«سفارشات برای این سیستم‌ها در حال شکستن رکورد هستند و برای اولین بار ما روی تعداد بیش از 40 میلیارد شِکِل سفارشات عقب افتاده ایستاده‌ایم و در کنار فعالیت به عنوان یک شرکت تجاری موفق جهانی، رافائل همچنان یک ستون مهم در امنیت اسرائیل است.»

کارشناسان اسرائیلی با وحشت اظهار داشتند که هفته گذشته ایران یک موشک مافوق صوت دست‌ساز را ارائه کرد و به خود بالید که می‌تواند پیشرفته‌ترین سامانه‌های موشکی ضد بالستیک آمریکا و رژیم صهیونیستی را دور بزند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.