توسعه معماری آموزش چندمنظوره برای نیروی دریایی
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دو شرکت سیتنا (Cetena) و فینکانتیری (Fincantieri) در زمان برگزاری نمایشگاه صنایع دفاعی و هوافضا (GDA2019) در کویت، از محصول جدیدی به نام «معماری شبکه پیشرفته چندمنظوره آموزشی » یا مانتا (MANTA) رونمایی کردند. مانتا ابزاری به منظور آموزش راهکارهای مختلف به نیروی دریایی است.
معماری شبیهساز مانتا، طیف گستردهای از سناریوهای بزرگ را در عملیات مختلف ارائه میدهد که توسط اپراتور انسانی یا هوش مصنوعی مدیریت میشود. این سناریوها شامل هدایت کشتی، مدیریت موتور، زیرسیستمها و آموزش رویهها هستند.
مانتا روشهای تعلیم و ابزارها را در سناریوهای رایج ترکیب کرده است تا به نیازهای آموزشها پیشرفته برای همکاری گروهها، هماهنگی و تحلیل رفتار انسانها در موقعیتهای استرسزا انسانی دست پیدا کند.
ابزارهای آموزشی مانتا شامل شبیهسازی کامل عملیات دریایی، آموزش مدیریت، شبیهسازی شرایط بحرانی (Serious Games)، آموزش بر مبنای رایانه (CBT)، تاکتیکهای نیروی دریایی، شبیهسازی قایقهای سریع، شلیک سلاحهای کوچک، پایگاه دادههای 3 بعدی، سامانه مبارزه بدون طبقهبندی، پروتکلهای شبیهسازی استاندارد، نمونهسازی مجازی و سامانههای ارتباطی میشود.
مانتا در بخش عملیاتی نیز امکاناتی مانند مدیریت کشتی، استفاده از ابزارها، فرآیند جستجو و نجات (SAR)، مقابله با دزد دریایی، مقابله با قاچاقچیان، دفاع از بند، «A2/AD»، آموزش رویهها و تاکتیکها، بارگیری دریایی (RAS)، عملیات مشترک، تمرین مبارزه، ارزیابی بند، شبیهسازی بر پایه طراحی را شامل میشود.
مانتا به منظور استفاده در بازارهای نظامی و غیرنظامی و بهکارگیری در حوزههای شبیهسازی، آموزش و زنجیره ارزش محصول تولید شده. این ابزار در بررسی چرخه زندگی محصولات نیز مفید واقع میشود.