توسعه فاز همکاری های جهانی در سیاست Name and Shame آمریکا
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ آمریکا در ادامه افشاگریهای سایبری خود تحت عنوان «Name & Shame»، در حال تلاش برای توسعه روابط دیپلماتیک سایبری بهمنظور گسترش این سیاست و همکاری با شرکای خود در منطقه و فرا منطقه بهمنظور همراهی در جهت اجرای سیاست مذکور است. به همین دلیل اخیراً وزارت دفاع این کشور اعلام کرد بهزودی دستورالعمل همکاریهای سایبری را منتشر خواهد کرد. از سوی دیگر در سخنان مقامات این کشور در نشستهای اخیر در شورای آتلانتیک، حاکی از تمرکز ویژه فرماندهی سایبری آمریکا برای تقویت شرکای خود بهمنظور شناسایی هکرها، فعالان سایبری، تغییر محاسبات دشمن و درنهایت به چالش کشیدن آنها است. برخی مقامات دیپلمات سایبری این کشور بر این باورند این روند آمریکا سبب کمک به مشروعیت بخشی به هنجارهای بینالمللی سایبری خواهد شد.
اما موضوع مهم، توسعه این مرحله از فاز شناسایی به فاز اعمال مجازات است. به این معنا که آمریکا قصد دارد علاوه بر شناسایی و صدور کیفرخواست، تلاشهایی را بهمنظور اجرای مجازات بر این افراد اجرا کند. این اقدامات در جهت همان راهبرد بازدارندگی سایبری آمریکا محسوب میشود، اما این کشور میخواهد با کمک همپیمانان و شرکای خود در سطح بینالمللی، مجازاتی را برای هکرها و فعالان سایبری پیاده کند.
در این راستا، اخیراً تیموثی هاگ (Timothy Haugh)، فرمانده نیروهای ملی مأموریت سایبری در فرماندهی سایبری آمریکا در نشستی موسوم به Cyber Engagement در شورای آتلانتیک اعلام کرد مأموریت فرماندهی سایبری آمریکا، تمرکز روی فعالان مخرب سایبری است و در این راستا، 3 موضوع را دنبال میکند:
1. پیدا کردن بینش درباره فعالیتهای دشمن و اهداف آنها
2. توانمندسازی شرکای آمریکا؛ در این موضوع، مدل «دفاع روبهجلو» تعبیهشده است که با همکاری سازمان امنیت ملی پیش میرود و نهایتاً نتایج اطلاعات در اختیار وزارت امنیت داخلی و پلیس فدرال قرار میگیرد. همچنین این توانمندسازی بهمنظور پیدا کردن فعالیتهای دشمن صورت میگیرد. هدف این مرحله، به چالش کشیدن دشمن است.
3. ایجاد هزینه برای دشمن اعم از تحریم، صدور کیفرخواست، پاسخ نظامی و...