about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اسرائیل در نظر دارد سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین خود را در ایالات متحده توسعه دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گنبد آهنین، به عنوان یک سیستم دفاعی هوایی متحرک توسعه یافته به‌وسیله سیستم‌های دفاعی پیشرفته رافائل و صنایع هوافضای اسرائیل، به منظور رهگیری و خنثی‌سازی موشک‌های کوتاه برد طراحی شده و در اسرائیل بسیار موفق بوده است.

در حال حاضر، شرکت آمریکایی فناوری‌های ریتون و سیستم‌های دفاعی پیشرفته رافائل برای توسعه سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین در ایالات متحده با یکدیگر همکاری می‌کنند.

آمریکا برای اولین بار با نام سیستم‌های حفاظت منطقه‌ای رافائل ریتون گنبد آهنین همه جانبه را در اختیار دارد. به گفته رافائل، این مرکز سیستم‌های گنبد آهنین، رهگیر و پرتابگر تامیر (Tamir) و موشک «SkyHunter» را خواهد ساخت.

موشک‌های SkyHunter و رهگیر تامیر قادر به خنثی‌سازی موشک‌های کروز، هواپیماهای بدون سرنشین، راکت‌ها، توپخانه‌ها، خمپاره‌ها و سایر تهدیدات هستند. انتظار می‌رود با این مشارکت تا پایان سال یک موقعیت مکانی برای سایت نهایی شود.

سام دنک (Sam Deneke)، معاون تجارت دفاع هوایی و جنگ زمینی دفاعی و موشکی ریتون در این زمینه گفت :

«این اولین تأسیسات گنبد آهنین خارج از اسرائیل خواهد بود و به وزارت دفاع و متحدان آمریکا در سراسر جهان کمک می‌کند تا سیستمی برای دفاع از اعضای سرویس و زیرساخت‌های مهم به‌دست آورند.»

پیش از این، همانطور که «EurAsian Times» گزارش داده، نیروی زمینی آمریکا گفته بود که خرید سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین اسرائیل با توجه به نگرانی‌ها پیرامون سازگاری با فناوری‌های موجود ایالات متحده کنسل شده است.

مایک موری (Mike Murray)، فرمانده فرماندهی آینده نیروی زمینی آمریکا اظهار داشت كه برخی موضوع‌ها از جمله آسیب‌پذیری‌های سایبری و موانع عملیاتی را برای ادغام عناصر گنبد آهنین با سیستم فرماندهی رزمی یکپارچه با نیروی زمینی آمریكا شناسایی کرده‌اند.

موری در گفتگو با کمیته فرعی نیروهای زمینی و هوایی تاکتیکی سرویس خدمات مسلح خانه نمایندگان توضیح داد :

«به دست آوردن این 2 باتری بیشتر از آنچه تصور می‌کردیم، طول کشید. ما معتقدیم که نمی‌توانیم آنها را در سیستم دفاع هوایی خود براساس برخی چالش‌های قابلیت همکاری، سایبری و سایر چالش‌ها ادغام کنیم.»

وی خاطرنشان کرد که مشکل اصلی ارتش ایالات متحده این بود که اسرائیل از تهیه کد منبع برای نرم‌افزار گنبد آهنین خودداری کرده است. این کار باعث می‌شود واشنگتن از برنامه‌ریزی مجدد برای سازگاری با سیستم‌های آمریکا ممانعت کند.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.