about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

توسعه سلاح لیزری برای نفربرهای آمریکایی

نیروی زمینی آمریکا به منظور محافظت از نیروهای خود در برابر حملات هوایی قصد دارد از تجهیزات لیزری 50 کیلوواتی استفاده کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نورثروپ گرومن (Northrop Grumman) و ریتیون (Raytheon)، شرکت‌های آمریکایی سازنده سلاح، قصد دارند جنگ‌افزارهای لیزری 50 کیلوواتی توسعه بدهند که روی خودروهای زرهی استرایکر (Stryker) نصب می‌شوند.

نیروی زمینی آمریکا در نظر دارد به منظور محافظت از تجهیزات خود در برابر تهدیدات هوایی نسل جدیدی، از سامانه‌های دفاع هوایی را توسعه بدهد. این خطرها موارد گسترده‌ای را مانند پهپادهای کوچک، بالگردها و موشک‌ها شامل می‌شوند. قراردادهای امضا شده با دو شرکت مذکور با هدف تسریع سرعت ساخت و آزمایش نمونه‌های اولیه از سلاح‌های لیزری صورت گرفته است. این تفاهم‌نامه‌ها مجموعاً ارزشی معادل 203 میلیون دلار دارند.

بر اساس تفاهم یاد شده کورد تکنولوژی (Kord Technologies)، ریتیون و نورثروپ گرومن با یکدیگر برای توسعه نمونه‌های اولیه‌ای همکاری می‌کنند. بر همین اساس هر کدام از 2 شرکت مذکور یک سال فرصت دارند تا محصول خود را ارائه بدهند.

نمونه‌ی اولیه سلاح‌های لیزری 50 کیلوواتی تا سال 2022 آماده شده و روی استرایکر نصب می‌گردد. این سامانه می‌تواند از سیستم دفاع هوایی کوتاه برد (M-SHORAD) پشتیبانی کند. این تسلیحات می‌توانند از پیاده‌نظام در برابر هواپیماها، پهپادها، موشک‌ها و آتش توپخانه محافظت کنند.

پس از تکمیل طرح در سال 2022، این امکان وجود دارد که بودجه‌ی مذکور به 490 میلیون دلار نیز افزایش پیدا کند.

نیل تورگود (Neil Thurgood)، مدیر بخش هایپرسونیک، انرژی هدایت شده، فضا و اکتساب سریع نیروی زمینی گفت:

هم‌اکنون زمان دستیابی به سلاح‌های انرژی هدایت شده در میدان نبرد است. نیروی زمینی متوجه شد که در طرح مدرن سازی دارایی‌های خود به این تجهیزات نیاز دارد. دیگر هیچ گونه تلاش تحقیقاتی یا نمایشی وجود ندارد. این یک قابلیت راهبردی مبارزاتی است و ما در مسیر درستی قرار گرفته‌ایم.

سلاح‌های لیزری با سرعت نور حرکت می‌کنند؛ بنابراین زمان شلیک تا برخورد پرتوها به هدف، تقریباً برابر صفر است و دشمن توان واکنش نشان دادن را ندارد.

نیروی زمینی آمریکا هم‌اکنون نیز به سلاح لیزری 100 کیلوواتی که روی کامیون‌های زرهی سطح متوسط (FMTV) نصب می‌شوند، دسترسی دارد. از طرفی این کشور قصد دارد تا سال مالی 2024 به تجهیزات لیزری با توان 250 تا 300 کیلووات دسترسی پیدا کند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

بررسی
1405/07/30 - 14:07- آسیا

بررسی جایگزین‌هایی برای قطعات عناصر کمیاب در شرکت TSMC

شرکت تایوانی تی‌اس‌ام‌سی (TSMC) در حال بررسی جایگزین‌هایی برای قطعات حاوی عناصر کمیاب در تجهیزات کارخانه‌ای خود است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.