about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

ارتش اسرائیل به منظور مقابله با حملات تجهیزات بدون سرنشین و پهپادها، به تازگی یک سامانه راداری پیشرفته را در مرز غزه قرار داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس گزارش منتشر شده توسط وبگاه «i-hls»، ارتش اسرائیل به منظور مقابله با حملات تجهیزات بدون سرنشین و پهپادها، به تازگی یک سامانه راداری پیشرفته را در مرز غزه قرار داده است.
متخصصان اسرائیلی ادعا می‌کنند در هر درگیری و تنش ایجاد شده بین ایران و آمریکا، ایران به شکل گسترده‌ای از پهپادها بهره می‌گیرد.
راداری که در مرزهای غزه با رژیم صهیونیستی کار گذاشته شده است، «ELTA ELM-2084 Multi-Mission Radar» یا «MMR» نام دارد. این سامانه حسگرهای التا را به سامانه اصلی MMR اضافه می‌کند. این سیستم تصاویر موقعیت هوایی (ASP) ترکیبی واضح و غیرفعال را ارائه می‌دهد.
با توجه به گزارش التا، یکی از شرکت‌های تابع صنایع هوافضای اسرائیل (IAI)، جدیدترین نسخه از رادار یاد شده دارای حسگرهای غیرفعال بیشتری نسبت به قبل است که امکان شناسایی انواع مختلفی از تهدیدات مانند موشک‌ها و پهپادها را می‌دهد.
کارشناسان معتقدند استقرار چنین رادار پیشرفته‌ای در مرزهای غزه بازتاب‌دهنده تحقیقات رو به رشد از سوی پهپادها و تجهیزات بدون سرنشین است.
در ادامه این گزارش نوشته شده است: «ایران در طول چند سال گذشته ناوگان بزرگی از پهپادها را تولید کرده است. اگر تهران بخواهد به توسعه توانایی‌های هسته‌ای نظامی خود ادامه دهد، احتمالاً در تنش‌های آینده این کشور با آمریکا و دیگر کشورها، پهپادها به کار گرفته خواهند شد.»
متخصصان شرح دادند، اسرائیل اقدامات ایران را از نزدیک رصد می‌کند. با وجود این که در گذشته پهپادهای ایران نسخه‌های ارزان‌تر و کپی‌برداری شده از نمونه‌های آمریکایی به نظر می‌آمدند؛ اما هم‌اکنون به سامانه‌هایی عملیاتی تبدیل شده‌اند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مارس 2019، رزمایش پهپادی با نام «الی بیت‌المقدس ۱» در نزدیکی تنگه هرمز برگزار کرد. در این رزمایش حدود 50 پهپاد تهاجمی و مبارزاتی روی خلیج‌فارس پرواز کردند. یکی از این پهپادها صاعقه نام داشت که بر پایه نمونه آمریکایی «RQ-170» توسعه یافته است. با توجه به گزارش‌ها به نظر می‌رسد این پهپاد قادر است تا یک هزار کیلومتر به پرواز خود ادامه دهد.
متخصصان اظهار کردند دستیابی و به کارگیری پهپادها توسط ایران، باعث شد تا دکترین هوایی این کشور تغییر کند. استفاده از ابزارهای ارزان‌قیمت و کم‌خطری مانند پهپادها، هم‌اکنون در دکترین دفاعی ایران جای دارند. از دیدگاه ایران پهپادهای مسلح، راهکاری برای جبران آسیب‌پذیری نیروی هوایی سنتی است.
متخصصان ادعا می‌کنند، ایران پهپادی را تولید کرده است که از سمت لبنان وارد حریم هوایی رژیم صهیونیستی شده است. این عملیات توسط حزب‌الله لبنان –گروه وابسته به ایران- انجام گرفت.
اسرائیل تهدید رو به رشد پهپادهای مسلح را شناسایی کرده و برای مقابله با آن‌ها سرمایه‌گذاری کرده است. یکی از این سامانه‌ها «درون دوم شرکت رافائل» (Drone Dome) است که می‌تواند پهپادها را شناسایی کرده از طریق شلیک اشعه لیزر آن‌ها را نابود کند. این سامانه همچنین امکان ایجاد اختلال در ارتباط میان پهپاد و اپراتور را فراهم می‌کند. برد این وسیله به چندین مایل می‌رسد؛ اما اگر در نزدیکی مناطق شهری به کار گرفته شد، یک تأخیر بسیار کوچک را در سیستم‌های منطقه به وجود می‌آورد.

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/07 - 08:11- آفریقا

بازیابی وب‌سایت هوانوردی آفریقای جنوبی 4 هفته پس از حمله سایبری

سازمان هواشناسی آفریقای جنوبی وب‌سایت هوانوردی را 4 هفته پس از حمله سایبری بازیابی کرد.

معرفی
1403/12/07 - 08:07- سایرفناوری ها

معرفی امضاهای دیجیتال کوانتومی Google Cloud

«Google Cloud» امضاهای دیجیتال ایمن کوانتومی را در سرویس مدیریت کلید معرفی کرد.

راه‌اندازی
1403/12/07 - 08:04- هوش مصنوعي

راه‌اندازی اولین پخش کننده هوش مصنوعی در اراضی اشغالی

شرکت آمریکایی «HOT Group» اولین پخش کننده هوش مصنوعی را در سرزمین‌های اشغالی راه‌اندازی کرد.