about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

توسعه زنجیره تامین آمریکا با چاپگر 3 بعدی

نیروی زمینی آمریکا قصد دارد به منظور بهبود کارایی زنجیره تأمین ارتش این کشور، نوعی چاپگر 3 بعدی مخصوص فلز توسعه بدهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی زمینی آمریکا (Army Research Laboratory)، قصد دارد زمان موردنیاز برای زنجیره تأمین این کشور را کاهش دهد. به همین منظور، 15 میلیون دلار روی توسعه چاپگر سه‌بعدی فلز سرمایه‌گذاری کرده است.

آزمایشگاه یاد شده برای ساخت بزرگ‌ترین، سریع‌ترین و دقیق‌ترین چاپگر 3 بعدی فلزات با مرکز ملی علوم تولید (NCMS) همکاری می‌کند. هدف توسعه قابلیت‌های تولید و زنجیره تأمین ارتش در زمینه خودروهای نظامی، بالگرد، دفاع موشکی، مهمات دوربرد و بسیاری موارد دیگر است.

پروژه بالا، بخشی از طرح «پیاده‌سازی تولید اضافی نیروی زمینی آمریکا» (United States Army’s Additive Manufacturing Implementation Plan) است که به منظور ایجاد ابزارهای نظامی با استفاده از فناوری‌های چاپگر 3 بعدی راه‌اندازی شد.

زمانی که فرآیند ساخت چاپگر یاد شده تکمیل شود در انبارها و آزمایشگاه‌های ارتش نصب خواهد شد. سپس ارتش و شرکت‌های دفاعی برای پشتیبانی از توسعه فناوری‌ها و بسترهای آینده‌ی ارتش به این تجهیزات دسترسی خواهند داشت.

از چاپگر مذکور می‌توان برای طراحی و ایجاد ابزارهایی کاملاً مؤثر و بادوام در دراز مدت بهره گرفت. همچنین مدت زمان و حجم مواد مورد نیاز از مرحله‌ی تولید تا ورود به بازار به میزان قابل‌توجهی کاهش پیدا خواهند کرد.

کارشناسان معتقدند بزرگ‌ترین مزیت فناوری یاد شده، افزایش سطح روابط ارتش با بخش خصوصی است. چاپگر مذکور به ساده‌تر شدن روند کارهای آینده‌ی هر دوی این بخش‌ها کمک می‌کند.

تازه ترین ها
حمله
1405/06/22 - 08:25- جرم سایبری

حمله سایبری به زیرساخت شرکت مالزیایی Duopharma Biotech

شرکت مالزیایی «Duopharma Biotech» وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های خود و سرقت برخی فایل‌های داده را تأیید کرد.

درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.