about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نیروی زمینی آمریکا به منظور امکان‌سنجی بیشتر همکاری گروه‌های انسانی و خودمختار، قراردادهای همکاری جدیدی را امضا کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ مرکز سامانه‌های وسایل نقلیه زمینی آمریکا (U.S. Army Ground Vehicle Systems Center) و خودروهای نظامی نسل جدید نیروی زمینی آمریکا از گروه چند قابلیتی (U.S. Army Next Generation Combat Vehicles Cross Functional Team)، به تازگی قراردادهای جدیدی را با شرکت‌های «کوانتیک» (QinetiQ North America) و «تکسترون» (Textron)، امضا کرده است. این قراردادها به ترتیب برای توسعه 4 خودرو نظامی سبک و 4 خودرو جنگی روباتیک سطح متوسط (RCV) بسته شده است.

خودرو جنگی روباتیک، به عنوان بخشی از کمپین آموزش روباتیک نیروی زمینی به کار گرفته خواهند شد. هدف این کمپین بررسی امکان ادغام گروه‌های انسانی و بدون سرنشین است. خودروهای سبک و متوسط این رده تا پایان سال 2021 برای انجام مجموعه‌ای از آزمایش‌ها به کار گرفته خواهند شد. نتایج این آزمایش و چندین اقدام مشابه دیگر به صورت مجازی، نحوه به کارگیری تجهیزات روبات جنگی را تا سال 2023 مشخص خواهد کرد.

راس کافمن (Ross Coffman) مدیر گروه خودروهای نظامی نسل جدید نیروی زمینی آمریکا از گروه چند قابلیتی، گفت:

روبات‌ها از ظرفیت بالقوه‌ای برای ایجاد انقلاب در عملیات جنگی زمینی برخوردار هستند. این که قدرت آتش بیشتری را فراهم می‌آورد یا گشت‌های بدون سرنشین به وجود می‌آورند، به موقعیت دشمن نفوذ می‌کنند یا امکان شناسایی اثرات شیمیایی، بیولوژیکی، رادیویی، انفجار یا هسته‌ای را به نیروها می‌دهد، فرقی ایجاد نمی‌کند. ما پیش‌بینی می‌کنیم که این‌گونه تجهیزات فرصت تصمیم‌گیری بیشتری را در اختیار فرماندهان قرار داده، خطر جانی سربازان را کمتر می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.