about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

توسعه تراشه مغزی برای کنترل بیماری

محققان آمریکایی معتقدند به کارگیری تراشه مغزی تا سال 2040 برای کنترل بیماری و بهبود یادگیری به موضوعی عادی تبدیل خواهد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در حال حاضر شرکت‌های متعددی در تلاش هستند تا رابط‌های انسان و رایانه‌ای را برای جابه‌جایی بهتر و سریع‌تر اطلاعات ایجاد کنند. برای نمونه می‌توان به ایمپلنت‌های مغزی شرکت نیورالینک (neuralink) به مدیریت ایلان ماسک یا به کارگیری کلاه‌های الکترومغزنگاری (EEG) اشاره کرد.

برایان جانسون (Bryan Johnson)، مدیرعامل شرکت آمریکایی کرنل (Kernel)، معتقد است با وجود اینکه هم‌اکنون یادگیری زبانی جدید در یک لحظه یا تجربه‌ی زندگی دیگران موضوعی علمی تخیلی به شمار می‌رود؛ اما به لطف توسعه‌ی ابزار یاد شده، در چندین دهه‌ی آینده شکل واقعیت به خود خواهند گرفت.

جانسون در زمان برگزاری نشست اینترنت (Web Summit)، چشم‌انداز شرکت خود را شرح داد. وی امیدوار است بتوان با به کارگیری انواع تراشه‌ها بیماری‌های جسمی و سلامت روحی را تحت کنترل در آورد. به علاوه با کمک این فناوری جامعه‌ای ایجاد خواهد شد که تمام افراد بدون توجه به موقعیت اجتماعی به یک سطح از دانش و مهارت دسترسی دارند. در واقع هر فردی حداقل یکی از این تراشه‌ها را در بدن خود خواهد داشت.

جانسون در زمان سخنرانی خود درباره‌ی خطر پیشرفت هوش مصنوعی برای بقای بشر و راه‌کارهای مقابله با چالش‌های توسعه‌ی فناوری اطلاعات توضیح داد. به اعتقاد وی بهترین روش، شناخت بهتر مغز و بهبود عملکرد آن است.

وی گفت:

به طور خلاصه ما با انقلاب گسترده‌ای روبه‌رو خواهیم شد که تاکنون مشابه آن را ندیده‌ایم و این واقعه بین 15 تا 20 سال آینده رخ خواهد داد.

از دید بسیاری از افراد کاشت ایمپلنت‌های مغزی ممکن است ترسناک به نظر برسد؛ اما چنین ابزارهایی هم‌اکنون نیز در استفاده هستند. برای نمونه می‌توان به ایمپلنت‌های «کوکلیر» (Cochlear) و «دیپ برین استیمولیشن» (Deep Brain Stimulation) اشاره کرد که به ترتیب برای بهبود شنوایی افراد ناشنوا و درمان بیماری‌هایی مانند پارکینسون به کار می‌روند.

به نظر می‌رسد عملکرد دستاوردهای شرکت کرنل با نمونه‌ای امروزی کاملاً متفاوت باشد؛ زیرا با وجود پیشرفت‌های عظیم صورت گرفته در علم عصب‌شناسی، هنوز هم درک درستی از مغز وجود نداشته و نمی‌توان آن را ویرایش کرد.

مدیرعامل کرنل ادامه داد:

فناوری و علم عصب‌شناسی به شدت سخت هستند. ما هنوز نتوانسته‌ایم پیشرفتی حیاتی و درکی کامل از این دو داشته باشیم و ابزارهایمان نیز مناسب نیستند.

وی افزود:

من این کار انجام می‌دهم؛ زیرا فکر می‌کنم مشاهده‌ی مغز و یادگیری این که چگونه کدهای عصبی را بخوانیم و بنویسیم یک اقدام پیشتازانه و هیجان‌انگیز در تاریخ بشر است.

ایلان ماسک نیز در گذشته اعلام کرده بود سرعت برقراری انسان‌ها با یکدیگر یا با رایانه بسیار کمتر از قدرت تبادل اطلاعات دو سامانه است؛ به همین دلیل انسان‌ها نیز باید با به کارگیری تراشه‌های مغزی و تبدیل شدن به سایبورگ خود عملکرد خود را بهبود ببخشند، در غیر این صورت منقرض خواهند شد.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.