توسعه باز جنگ با الگوبرداری از هوش مصنوعی واتسون
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «marinecorpstimes»؛ واحد تفنگداران دریایی آمریکا قصد دارد به منظور دستیابی به یک بازی جنگ (wargame) بسیار بزرگتر و برنامهریزی برای جنگهای آینده در محیطهای همهجانبه، یک سمانههای تجزیهوتحلیل ابر داده با توانی مشابه با واتسون (IBM Watson) ایجاد کند.
رز مانتا (Ross Monta)، مدیر برنامه تفنگداران دریایی برای قابلیتهای بازی جنگ توضیح داد هدف برنامهی بالا دستیابی به تجزیهوتحلیل پیشرفته، مصورسازی، مدلسازی و شبیهسازی است. این تواناییها محیطی را در اختیار رهبران ارشد قرار میدهد که بتواند تصمیمگیری کنند.
سامانه یاد شده قابلیتهایی را برای نیروهای آینده، آزمایش طرح عملیاتی، توسعه مفاهیم عملیاتی و ارائه اطلاعات منابع طبقهبندیشده را فراهم میکند.
گزارش یاد شده، دور دوم جمعآوری اطلاعات در 4 حوزهی فناوری شامل، مدلسازی و شبیهسازی، طراحی بازی جنگ خدمات داده و مصورسازی میشود. واحد تفنگداران دریایی قصد دارد در ماههای ژانویه، فوریه، مارس و جولای سال 2019 پیشنویسهای صنایع را بررسی کند. همچنین آزمایشهای مربوط به این مسئله از اوایل اکتبر آغاز خواهد شد.
در نمایشگاه نظامی روز مدرن تفنگداران دریایی (Modern Day Marine Military Expo) سال 2017، اعلام شده بود تفنگداران دریایی برنامهای 3 تا 5 ساله را به منظور راهاندازی یک مرکز بازی جنگ راهاندازی کرده است. این مرکز در پایگاه نیروی دریایی کوانتیکو (Marine Corps Base Quantico)، واقع خواهد شد و میتوان در آن، سالانه 20 بازی جنگ برگزار کرد. وسعت رزمایشهای قابل برگزاری در این محیط به اندازهای است که میتواند تا 250 شرکتکننده را به صورت همزمان پشتیبانی کند.
چشمانداز مورد نظر طرح بالا، شامل نمایش دقیق محیطهای عملیاتی آینده، شبیهسازی قابلیتهای دوست و دشمن و تجزیهوتحلیل عمیق دادههای بازی جنگ یا بینش آن میشود.
جوزف شرادر (Joseph Shrader)، مدیر بخش فرماندهی سیستمهای تفنگداران دریایی گفت:
بازی جنگ باید از حالت حرکت چوبهای زرد روی نقشه، فراتر برود.
مانتا ادامه داد، این واحد در گذشته موفق شده بود 11 بازی جنگ را در طول یک سال برگزار کند. آنها به دنبال همکاری قابلیتهای شبیهسازی پیشرفته هستند. برای مثال آنها قصد دارند با متخصصان گوشت و خون اندیشکده گروه الیس (Ellos Group)، به منظور شناسایی بهتر نیازیهای بلند مدت و با اهمیتتر، همکاری کنند.
والت یاتز (Walt Yates)، رییس فرماندهی سامانههای تمرین اشاره کرد، هدف این است که با استفاده از هوش مصنوعی، تا یک هزار شبیهسازی انجام شود. در نتیجه برنامه ریزان قادر هستند، همهی احتمالات پیروزی، تلفات، و نیازهای لجستیکی را برای هر مأموریت به شکل بهتری درک کنند.
قابلیتهای شبیهسازی به فرماندهان امکان میدهد، سناریوهایی مختلفی را برای مقابله با تهدیدات آینده، نیازها و تاکتیکهای آن برای موفقیت راهاندازی کنند.
یاتس اظهار کرد:
برگ خریدهای یاد شده به برنامه ریزان اجازه میدهد در همهی زمینهها از خرید تجهیزات نظامی آینده تا بهترین شیوه استقرار نیروها را تشخیص دهند.
تجزیهوتحلیل ابر داده تنها یکی از قابلیتهایی است که تفنگداران دریایی به دنبال آن هستند. هر 24 گردان پیادهنظام این واحد با آغاز سال میلادی 2017، شروع به بهرهبرداری از کیتهای تصمیمگیری تاکتیکی (Tactical Decision Kits) کردند. این کیتها ترکیبی از لپتاپ، عینکهای واقعیت مجازی و پهپادها هستند که به رهبران واحدهای کوچک امکان نقشهبرداری از محیط میدان نبرد را میدهد. همچنین آنها میتوانند طرحهای عملیاتی را به منظور تمرین مأموریتها در واقعیت مجازی شبیهسازی کنند.
مقامات فرماندهی سامانههای تفنگداران دریایی (MARCORSYSCOM)، در اوایل سال 2018 اعلام کردند، قصد دارند صنعت را به شبیهسازی سلاحها برای تمرینهای زنده وارد کنند تا آن را جایگزین شلیک نیرو به نیرو کننده که از چندین دهه قبل تاکنون همچنان توسط لیزر انجام میدهد.
مقامات مرکز یاد شده در حقیقت سیستم شلیک واقعگرایانهتری میخواهند که شیوهی شلیک، طی شدن مسیر، نوع آسیب و انفجاری که رخ میدهد را ترسیم کند. این سیستم قادر است همهی سلاحها و وسایل نقلیه موجود در گردانها را شبیهسازی کند.