about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

توسعه الگوریتم رمزنگاری جدید در ارتش آمریکا

ارتش آمریکا در حال توسعه روش جدیدی از رمزنگاری است که به روش‌های ریاضی وابستگی ندارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ تقریباً همه سامانه‌های جنگی به زودی به فضای سایبری متصل می‌شوند. حسگرها، سلاح‌ها و شبکه‌ها، برای انجام دادن پیشرفته‌ترین وظایف، در آینده به محاسبات ایمن وابسته خواهند بود. رایانه‌های پوشیدنی که سربازان با خود حمل می‌کنند.

در این شرایط یاد شده اطلاعات هدف، داده‌های ردیابی و محتوای ثبت شده توسط پهپاد، بلافاصله به یکدیگر متصل می‌گردند تا دشمن شناسایی و با آن مقابله شود.

رایانه‌ها و حسگرها هم‌اکنون نیز در لباس سربازان قرار گرفته‌اند. همچنین از لحاظ ارگونومیک مهندسی شده‌اند تا نیروها در میدان نبرد بهترین استفاده را از آن‌ها ببرند؛ اما با وجود این که ابزارهای یاد شده افزایش توان محاسباتی، سامانه‌های هوش مصنوعی و سرعت پردازش بالا را ارائه می‌دهند، افزایش قابلیت اطمینان آن‌ها به شبکه‌های رایانه‌ای پیچیده و سطحی از امنیت پیچیده نیاز دارند.

سربازان رایانه‌ها، حسگرهای جایگذاری شده، دوربین‌های دید در شب و وسایل ارتباطی بی‌سیم را با خود حمل می‌کنند که همه‌ی آن‌ها به فضای مجازی متصل بوده و باید ایمن گردند.

بسیاری از پژوهشگران صنعت و ارتش آمریکا، هم‌اکنون روی توسعه فناوری‌های رمزنگاری پیشرفته و سبک‌وزن کار می‌کنند تا رایانه را ایمن کرده، شبکه‌های عملیاتی را در یکدیگر ادغام کنند. برای نمونه هم‌اکنون یک فناوری رمزنگاری جدید با عنوان «حسگرهای رمزنگاری شده» (Encrypted Sensors) در حال توسعه است تا علاوه بر امن‌تر کردن تجهیزات، کارایی آن‌ها را جنگ‌های سایبری پیشرو افزایش دهد.

به گفته توسعه‌دهندگان طرح یاد شده، پروژه مذکور ایجاد تراشه‌های رایانه‌ای از پیش برنامه‌ریزی شده است که بدون نیاز به وابستگی نرم‌افزاری برای رمزنگاری، روی خود سخت‌افزار قرار می‌گیرد. در این طرح از مدار مجتمع دیجیتال برنامه‌ریزی (FPGA) استفاده می‌شود.

زمانی که در رابطه با عملیات پیاده‌نظام بحث می‌شود، کاهش توان پردازشی و افزایش کارایی به همراه وزن پایین و قابلیت حمل ابزار اهمیت پیدا می‌کند. همچنین به علت عدم وابستگی به نرم‌افزار، روش رمزنگاری یاد شده امکان اتصال چندین ابزار از طریق یک هاب مرکزی را فراهم می‌آورد.

از دیگر اهداف طرح حسگرهای رمزنگاری شده می‌توان به کاهش آسیب‌پذیری‌هایی اشاره کرد که در روش‌های رمزنگاری استاندارد وجود دارند؛ زیرا روش‌های فعلی به حجم عظیمی از داده‌ها و فرمول‌های ریاضی وابسته هستند. استفاده از روش‌های غیر ریاضی برای رمزنگاری یک مزیت بزرگ به حساب می‌آید.

فناوری حسگرهای رمزنگاری شده به زودی مورد آزمایش قرار خواهند گرفت.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.