about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دارپا قصد دارد ایمپلنتی را توسعه بدهد که با کار گذاشته شدن در بدن سربازان سطح آمادگی آن‌ها را در میدان نبرد افزایش می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سربازان نوعی مسافر به حساب می‌آیند که در میدان نبرد با مشکلاتی مانند به هم خوردن چرخه خواب، دسترسی محدود به مواد غذایی یا آب سالم مواجه می‌شوند. به علاوه جنگجویانی که به خوبی نخوابند، هوشیاری کمتری داشته، عملکرد و توان بدنی ضعیف‌تری دارند.

در روش‌های فعلی که برای بیدار نگه‌داشتن سربازان به کار گرفته می‌شوند، مواد شیمیایی مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند که به مرور زمان خستگی و افسردگی را برای سربازان به همراه خواهد داشت. از طرفی جنگجویان معمولاً برای تأمین مواد غذایی خود از محموله‌های نظامی بهره می‌برند که از وزن بسیار بالایی برخوردار هستند. همین موضوع آن‌ها را وادار می‌کند از غذاها و آب‌های محلی استفاده کنند که خطر ایجاد بیماری‌هایی مانند اسهال را در میان نیروها افزایش می‌دهد. داده‌های منتشر شده در بازه زمانی سال‌های 2003 و 2004 نشان می‌دهد که 2500 سرباز در جنگ‌های عراق و افغانستان به دلایل مطرح شده به مراقبت‌های پزشکی نیاز پیدا کرده‌اند.

سازمان دارپا با توجه به پیشرفت‌های صورت گرفته در ابزارهای پزشکی و زیست‌شناسی مصنوعی، پروژه «ابزار پیشرفته سازگاری و محافظت برای آمادگی محیطی یا آداپتور» (ADAPTER) را راه‌اندازی کرد. هدف این پروژه کارگزاری یک آداپتور مسافرتی به عنوان یک ایمپلنت در بدن انسان  است که به سربازان اجازه می‌دهد روی ویژگی‌های فیزیولوژی خودکنترل داشته باشند. این تراشه سامانه‌ای یکپارچه به حساب می‌آید که چرخه خواب سربازان را حتی در هنگام ورود به یک منطقه زمانی جدید یا انجام عملیات شبانه، تنظیم می‌کند تا الگوی خواب وی به هم نخورد. به علاوه به گونه‌ای طراحی شده است تا باکتری‌هایی که در اثر مصرف غذا یا آب آلوده باعث ایجاد اسهال می‌شوند را شناسایی کرده و از بین ببرد. به طور کلی آداپتور یک ایمپلنت موقتی و غیر ژنتیکی است که به تقویت آمادگی سربازان کمک می‌کند.

پاول شیهان (Paul Sheehan)، مدیر برنامه آداپتور گفت:

هدف برنامه آداپتور، تولید روش‌های درمانی توسط خود بدن است. آداپتور چرخه فعالیت شبانه وز یک جنگجو را مدیریت خواهد کرد و زمان احیا خواب طبیعی افراد را به نصف کاهش خواهد داد. همچنین با از بین برد باکتری‌های بیماری‌زا، آب و غذای سالم را فراهم خواهد کرد.

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.