توجه به تهدید حملات زنجیره تأمین نرمافزار در استارتآپ اسرائیلی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ «Legit Security»، یک استارتآپ اسرائیلی با هدف حفاظت از زنجیرههای تأمین نرمافزار کسبوکارها، مبلغ 30 میلیون دلار در دور اول سرمایهگذاری با حمایت «Bessemer Venture Partners» جمعآوری کرد.
این شرکت در سال 2020 و در پی هک سولارویندز (SolarWinds) تأسیس شد که طی آن عوامل روسی وزارت امنیت داخلی و خزانهداری ایالات متحده را به خطر انداختند. این هک شامل هدف قرار دادن نرمافزار مدیریت شبکه ایجاد شده توسط سولارویندز بود که به مهاجمان اجازه میداد هر مشتری را آلوده کنند. به گفته کارشناسان، بیش از 18 هزار مشتری از جمله کسب و کارهای متعدد و ادارات دولتی ایالات متحده بر اثر سولارویندز در معرض خطر قرار گرفتند.
براساس تجزیه و تحلیل صنعتی شرکت تحقیقاتی گارتنر (Gartner)، تقریباً نیمی (45 درصد) از سازمانها در سراسر جهان میتوانند انتظار داشته باشند که تا سال 2025 شاهد حمله به زنجیرههای تأمین نرمافزار خود باشند که این افزایش 3 برابری نسبت به سال 2021 است.
کارشناسان معتقدند که Legit Security قصد دارد با نظارت و ایمنسازی خودکار خطوط لوله، زیرساختها، کدها و توسعه دهندگان، از زنجیرههای تأمین نرمافزار در برابر حمله محافظت کند تا کسب و کارها بتوانند همزمان با بهروزرسانی منظم نرمافزار، ایمن بمانند.
طبق گزارش «Pitchbook»، شرکتهای امنیت سایبری در سال 2021 بیش از 18 میلیارد دلار در سطح جهان جمعآوری کردند که 70 درصد افزایش نسبت به سال قبل را نشان میدهد و حدود 35 درصد از آن به شرکتهای تأسیس شده در اراضی اشغالی اختصاص یافت.
دیگر شرکتهای سایبری اسرائیلی که در سال گذشته سرمایهگذاری کردهاند عبارتند از : «Cybereason»، با جمعآوری مبلغ ۲۷۵ میلیون دلار از سرمایهگذاران در یک سرمایهگذاری به ارزش ۳ میلیارد دلار و «Portnox» با جمعآوری مبلغ ۲۲ میلیون دلار.
در کنار «Bessemer»، Legit که بهوسیله «TCV» نیز پشتیبانی میشد که قبلاً از نامهای معروفی مانند «Airbnb»، «Peloton» و نتفلیکس (Netflix) حمایت میکرد.