about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

توافق مایکروسافت با اتحادیه اروپا

مایکروسافت با اتحادیه اروپا بر سر تیمز و آفیس به توافق رسید.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، شرکت مایکروسافت این هفته را با هدف تحقیقات ضد انحصار اتحادیه اروپا در مورد بسته‌بندی تیمز، برنامه چت و ویدیویی خود با محصول آفیس شروع کرد.

غول فناوری آمریکایی در دهه گذشته به دلیل اقداماتی در نقض قوانین رقابتی اتحادیه اروپا، از جمله بستن یا بسته بندی دو یا چند محصول به یکدیگر، ۲.۲ میلیارد یورو (۲.۵ میلیارد دلار)جریمه آنتی تراست اتحادیه اروپا را دریافت کرده است.

از آن زمان مایکروسافت رویکردی آشتی جویانه با کمیسیون اروپا در پیش گرفته است.

تیمز که مایکروسافت در سال ۲۰۱۷ آن را به صورت رایگان به آفیس ۳۶۵ اضافه کرد تا در نهایت جایگزین اسکایپ برای کسب وکار شود، در طول همه گیری کرونا به خصوص پس از ارائه کنفرانس ویدیویی محبوبیت زیادی پیدا کرد.

منبعی آگاه به رویترز گفت: کمیسیون به دنبال پیگیری سریع این پرونده است و به دنبال صدور اتهامات رسمی علیه مایکروسافت در پاییز امسال است مگر اینکه این شرکت امتیازات خود را بهبود بخشد.

مجری رقابت اتحادیه اروپا گفت نگران است که مایکروسافت با محدود کردن رقابت در بازار محصولات ارتباطی و همکاری اروپا، از موقعیت بازار خود در نرم افزارهای بهره وری سو استفاده و از آن دفاع کند.

مارگرت وستاگر، رئیس اتحادیه ضد انحصار اروپا گفت: ابزارهای ارتباطی و همکاری از راه دور مانند تیمز برای بسیاری از مشاغل در اروپا ضروری شده‌اند. بنابراین ما باید اطمینان حاصل کنیم که بازارهای این محصولات رقابتی باقی می‌مانند و شرکت‌ها در انتخاب محصولاتی که بهترین نیازهایشان را برآورده می‌کنند آزادند.

یکی از سخنگویان مایکروسافت گفت که مایکروسافت به همکاری با کمیسیون اروپا ادامه خواهد داد و این شرکت همچنان به یافتن راه حل هایی برای رفع نگرانی های کمیسیون متعهد است.

رویترز اوایل ماه جاری میلادی گزارش داد که سازمان نظارت بر آنتی تراست اتحادیه اروپا قرار است پس از آنکه مایکروسافت از ارائه کاهش قیمت بیشتر در آفیس بدون تیمز خودداری کرد، تحقیقاتی را آغاز کند.

افراد آشنا به این موضوع به رویترز گفته اند که کمیسیون اروپا امیدوار است اختلاف قیمت بین آفیس با تیمز و آفیس بدون این برنامه، سطح رقابت با رقبا را تضمین کند و حق انتخاب بیشتری به مصرف کنندگان بدهد.

جریمه های اتحادیه اروپا برای نقض قوانین ضد انحصار میتواند به 10 درصد از گردش مالی جهانی یک شرکت برسد.

 

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.