about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

بریتانیا و ایتالیا برای تعمیق همکاری در حوزه فضایی و سایبری توافق کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بریتانیا و ایتالیا با امضای وزیران دفاع بن والاس (Ben Wallace) و گیدو کروستو (Guido Crosetto)، یک بیانیه جدید مشترک درمورد امضای توافق‌نامه همکاری دفاعی 2جانبه برای تقویت بیشتر همکاری نظامی صادر کردند.

این توافق‌نامه پس از یک نشست 2جانبه امضا شد و شاهد همکاری عمیق‌تر در سراسر عملیات نظامی، به ویژه در حوزه فضایی و سایبری خواهد بود.

توانایی نیروهای مسلح بریتانیا و ایتالیا برای عملیات مشترک و توسعه قابلیت‌های مشترک برای به حداقل رساندن هزینه‌ها نیز بخشی از توافق است.

وزیران در یک نشست 2جانبه در مورد جنگ روسیه و اوکراین و همچنین وضعیت امنیتی لیبی و تنش‌های جاری در مدیترانه شرقی و بالکان غربی گفتگو کردند.

بن والاس، وزیر دفاع بریتانیا گفت :

«از طریق این توافق‌نامه دفاعی جدید با ایتالیا، متحد و دوست دیرینه ما، در حال تعمیق همکاری دفاعی خود در زمان حیاتی برای امنیت در سراسر اروپا و جهان گسترده‌تر هستیم. ما، به عنوان متحدان ناتو، با همکاری برای حمایت از اوکراین و همچنین در پروژه‌های مشترک از جمله برنامه هوایی رزمی جهانی، به ارتقای صنایع جمعی و افزایش قابلیت‌های خود ادامه می‌دهیم.»

وزرای دفاع بریتانیا و ایتالیا و وزیران تجارت خارجی و تجارت بین‌الملل در کنفرانس «Pontignano»، بزرگ‌ترین و طولانی‌ترین رویداد دیپلماتیک بریتانیا و ایتالیا که به صورت سالانه برگزار می‌شود، همراه شدند.

نشست وزرای دفاع بریتانیا و ایتالیا اولین جلسه از زمان توافق برنامه جهانی رزم هوایی (GCAP)؛ این پروژه 3جانبه بین بریتانیا، ایتالیا و ژاپن در ماه دسامبر گذشته به‌وسیله نخست وزیر اعلام شد و فاز بعدی توسعه یک جت جنگنده هوایی رزمی را ارائه خواهد کرد.

همکاری بین 3 کشور صنعتی پیشرفته امکان اشتراک فناوری‌های پیشرفته را برای به دست آوردن بهترین قابلیت‌های نظامی فراهم، هزینه‌های توسعه را با مدرن‌سازی توانایی‌های خود تقسیم و پایگاه صنعتی را در هر کشور تقویت می‌کند.

به عنوان بخشی از این سفر، وزیر دفاع بریتانیا همچنین از بخش هواپیماسازی لئوناردو (Leonardo) در تورین بازدید و در آنجا با مدیر عامل شرکت ملاقات و در مورد کار روی توافق برنامه جهانی رزم هوایی گفتگو کرد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.