about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

توافق امنیت سایبری، استرالیا و چین

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، دفتر نخست‌وزیری استرالیا، به تازگی اعلام کرده است که مالکوم ترنبول (Malcolm Turnbull) و لی کچیانگ (Li Keqiang) نخست وزیران استرالیا و چین، طی دیداری، در مورد مبحث امنیت سایبری، گفتگو کرده و به توافقاتی دست‌یافته‌اند.

 


بر اساس توافق صورت گرفته، دو کشور، از هیچ نوع سرقت سایبری آی پی، اسرار تجاری شرکت‌ها و داده‌های مدیریتی کسب‌وکارها، با هدف به دست آوردن مزیت رقابتی، حمایت نمی‌کنند. چین پیش از این نیز، با کشورهای آمریکا و انگلیس، به توافقاتی مشابه دست یافته بود.

 


طرفین، با پیروی از قوانین رفتاری دولت‌ها در فضای مجازی که از سوی سازمان ملل تدوین شده است نیز، موافقت کرده‌اند.

 


ترنبول، طی مصاحبه ای، اعلام کرد که ادامه‌ی گفتگوی دو کشور، پیرامون مسئله‌ی امنیت سایبری، به جلوگیری از وقوع حوادث سایبری و تیرگی روابط چین و استرالیا، جلوگیری خواهد کرد.

 


مرکز امنیت سایبری استرالیا (ACSC)، اخیراً، با انتشار گزارشی، مدعی شد که تقریباً همه‌ی بنگاه‌های اقتصادی و سازمان‌های استرالیا، طی سال‌های 2015 و 2016، حداقل یک بار، هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند. به عنوان مثال، آمار، از وقوع حداقل 100 حمله‌ی فیشینگ، از طریق ایمیل‌های آلوده، در طول سال‌های یاد شده، حکایت دارد.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.