about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

در دسامبر 2014، نیروگاه هسته‌ای کره جنوبی موردحمله گروهی از هکرها بنام "من چه کسی هستم = نیروی هسته‌ای نه!" (Who am I = No nuclear power) قرار گرفت. گروه موردنظر اطلاعات بیش از ده هزار سند فنی و کارمند نیروگاه هسته‌ای کره جنوبی را منتشر کرد.

 هکرها اطلاعات دیگری از قبیل دفترچه راهنمای کاربر نسخه پنجم بسته نرم‌افزاری  Monte Carlo N-Particle Transport Code را منتشر کردند، بسته نرم‌افزاری که برای انتقال ذرات اتم در هسته یک راکتور هسته‌ای مورداستفاده قرار می‌گیرد. سند موردنظر در اینترنت در دسترس است. بسته نرم‌افزاری مذکور در پردازش‌های هسته‌ای استفاده می‌شود و از سال ۱۹۵۷ توسط آزمایشگاه ملی لس آلاموس درحال ‌توسعه است.

هکرها در کره جنوبی هستند

هکرها بسته ششم و جدیدی از اطلاعات هسته‌ای را بانام "گروه ضد هسته‌ای" بر روی توییتر منتشر کردند، بسته‌ای که اطلاعاتی در مورد راکتور بسیار پیشرفته "کری" و برنامه‌های سامانه هسته‌ای را شامل می‌شد.

سازمان هسته‌ای کره جنوبی خبر حمله ماه سپتامبر را تائید کرد، اما گفت که حمله موردنظر تأثیر منفی روی امنیت نیروگاه، به دلیل استفاده آن (نیروگاه) از سامانه محافظت آنالوگ، نگذاشته است. گفته می‌شود این سامانه محافظت آنالوگ در صورت حمله می‌تواند تمام فعالیت‌های راکتور را به‌صورت امن متوقف کند.

گروه هکر موردنظر ادعا می‌کند که در هاوایی مستقر است، اما بازرسی‌های انجام‌شده در موردحمله ماه دسامبر نشان می‌دهد که هکرها در کره جنوبی فعالیت می‌کند.

باج درخواست شده ممکن است که صدها میلیون دلار باشد

بر اساس گزارش رسانه‌ها، متن پیام ارسالی هکرها این است: "ما پول می‌خواهیم. نیازهای مالی ما را برآورده کنید. کشورهای زیادی از اروپای شمالی گرفته تا جنوب شرق آسیا و آمریکای جنوبی در خواست خرید اطلاعات راکتورهای هسته‌ای را دادند. فروش تمام اطلاعات، تلاش‌های رییس‌جمهور برای صادرات راکتورهای هسته‌ای را خراب می‌کند"

هکرها میزان مبلغ درخواستی را مشخص نکرده‌اند، اما به دولت هشدار دادند که در صورت اینکه بخواهند از دادن آن صرف‌نظر کنند ممکن است اطلاعات زیادی را از دست بدهند.

بر اساس گفته سازمان انرژی هسته‌ای، اطلاعات منتشرشده توسط هکرها، اطلاعات طبقه‌بندی ‌شده نیستند و حتی ممکن است که این اطلاعات در اواخر سال گذشته به دست آنها رسیده باشد، قبل از اینکه سرور داخلی به‌عنوان بخشی از اقدامات امنیتی ایزوله شده باشد.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.