about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

در دسامبر 2014، نیروگاه هسته‌ای کره جنوبی موردحمله گروهی از هکرها بنام "من چه کسی هستم = نیروی هسته‌ای نه!" (Who am I = No nuclear power) قرار گرفت. گروه موردنظر اطلاعات بیش از ده هزار سند فنی و کارمند نیروگاه هسته‌ای کره جنوبی را منتشر کرد.

 هکرها اطلاعات دیگری از قبیل دفترچه راهنمای کاربر نسخه پنجم بسته نرم‌افزاری  Monte Carlo N-Particle Transport Code را منتشر کردند، بسته نرم‌افزاری که برای انتقال ذرات اتم در هسته یک راکتور هسته‌ای مورداستفاده قرار می‌گیرد. سند موردنظر در اینترنت در دسترس است. بسته نرم‌افزاری مذکور در پردازش‌های هسته‌ای استفاده می‌شود و از سال ۱۹۵۷ توسط آزمایشگاه ملی لس آلاموس درحال ‌توسعه است.

هکرها در کره جنوبی هستند

هکرها بسته ششم و جدیدی از اطلاعات هسته‌ای را بانام "گروه ضد هسته‌ای" بر روی توییتر منتشر کردند، بسته‌ای که اطلاعاتی در مورد راکتور بسیار پیشرفته "کری" و برنامه‌های سامانه هسته‌ای را شامل می‌شد.

سازمان هسته‌ای کره جنوبی خبر حمله ماه سپتامبر را تائید کرد، اما گفت که حمله موردنظر تأثیر منفی روی امنیت نیروگاه، به دلیل استفاده آن (نیروگاه) از سامانه محافظت آنالوگ، نگذاشته است. گفته می‌شود این سامانه محافظت آنالوگ در صورت حمله می‌تواند تمام فعالیت‌های راکتور را به‌صورت امن متوقف کند.

گروه هکر موردنظر ادعا می‌کند که در هاوایی مستقر است، اما بازرسی‌های انجام‌شده در موردحمله ماه دسامبر نشان می‌دهد که هکرها در کره جنوبی فعالیت می‌کند.

باج درخواست شده ممکن است که صدها میلیون دلار باشد

بر اساس گزارش رسانه‌ها، متن پیام ارسالی هکرها این است: "ما پول می‌خواهیم. نیازهای مالی ما را برآورده کنید. کشورهای زیادی از اروپای شمالی گرفته تا جنوب شرق آسیا و آمریکای جنوبی در خواست خرید اطلاعات راکتورهای هسته‌ای را دادند. فروش تمام اطلاعات، تلاش‌های رییس‌جمهور برای صادرات راکتورهای هسته‌ای را خراب می‌کند"

هکرها میزان مبلغ درخواستی را مشخص نکرده‌اند، اما به دولت هشدار دادند که در صورت اینکه بخواهند از دادن آن صرف‌نظر کنند ممکن است اطلاعات زیادی را از دست بدهند.

بر اساس گفته سازمان انرژی هسته‌ای، اطلاعات منتشرشده توسط هکرها، اطلاعات طبقه‌بندی ‌شده نیستند و حتی ممکن است که این اطلاعات در اواخر سال گذشته به دست آنها رسیده باشد، قبل از اینکه سرور داخلی به‌عنوان بخشی از اقدامات امنیتی ایزوله شده باشد.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.