about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

تهدید تحریم اینترنت ایران جدی نیست

معاون وزیر ارتباطات‏، با اشاره به ۵ سناریوی احتمالی درباره تحریم اینترنت گفت: تهدید تحریم اینترنت، خطر جدی برای ایران نیست؛ اما باید گسترش زیرساخت های اتصال به جهان را در دستور کار قرار دهیم.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ امیر ناظمی در صفحه توئیتر خود نوشت: امروز تهدید تحریم اینترنت خطر جدی برای ایران نیست اما برای بی اثرکردن کامل هر تحریم یا تهدید، لازم است تا گسترش زیرساخت های اتصالی به جهان را در دستور کار قرار دهیم.

وی با بیان اینکه اگر امروز اندکی هزینه در این زمینه کنیم، فردا سخن گفتن از تحریم ایران، در عمل تهدید سایر کشورها خواهد بود، افزود: تحلیل اشتباه دقیقا از جایی شروع می شود که فکر کنیم اگر ما اینترانت ملی داشته باشیم، آنگاه در برابر تحریم ها پایدارتر می شویم. این استدلال یک اشتباه خطرناک است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به ۵ سناریو از تحریم اینترنت، گفت: تحریم مالی شرکت های سرویس دهنده اینترنت، تحریم دامنه های آی آر، تحریم دامنه های مالک ایرانی، دستکاری در جریان آدرس دهی، DNS و روتینگ و تحریم وب سرویس ها می تواند از جمله سناریوهای تحریم باشد.

وی ادامه داد: پایداری در برابر تحریم ها زمانی خواهد بود که میزان داده ورودی و خروجی همزمان افزایش یابد؛ یعنی ما جهانی تر شده باشیم.

ناظمی با بیان اینکه هرچه کشوری خود را از جامعه جهانی مجزا و دور کند، آسیب پذیری آن کشور بیشتر خواهد بود، گفت: در تمامی روزهایی که مردم از گرانی ها در هراس بودند، کمتر خبری، دغدغه اینترنت به عنوان یک کالای اساسی در هزاره جدید را مطرح کرد. ما نیاز به تغییر این نگرش در نگاه خود به جهان داریم. نباید فراموش کنیم که اینترنت کالای اساسی دنیای امروز است.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.