about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تهدید به افشاگری سایبری علیه ایران

وزارت دادگستری آمریکا، تهدید کرد در چند روز آینده اسناد مهمی را علیه برخی شخصیت‌ها و شرکت‌های ایرانی منتشر خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ایالات‌متحده آمریکا طی چند ماه اخیر، ادعاهای مختلفی در زمینه حملات سایبری ایران به این کشور را مطرح کرده است و در برخی موارد، اسنادی را برای این موضوع منتشر کرد.
به‌تازگی این وزارت خانه آمریکایی با انتشار بیانیه‌ای، تهدید کرده است که اسناد بسیاری از فعالیت‌های مخرب ایرانی‌ها، خصوصاً در فضای سایبری دارد و به‌زودی این اسناد را برای تحت تعقیب قرار دادن ایرانی‌ها، به‌صورت عمومی منتشر خواهد کرد.

یکی از مواردی که احتمالاً طی چند روز آینده به هکرهای ایرانی منتسب خواهد شد و اسناد آن منتشر می‌شود، حمله به شبکه تلویزیونی HBO، آمریکا است. برخی کارشناسان، معتقدند این اقدام آمریکا، در راستای اعمال فشار به کنگره، در آستانه اعلام نظر در زمینه برجام است و بیشتر یک اقدام سیاسی و هوچی گری رسانه‌ای محسوب می‌شود.
البته تاکنون مقامات ایرانی، هیچ واکنشی نسبت به این موضوع نشان نداده‌اند و باید تا انتشار اولین سند در این زمینه منتظر ماند.

این خبر در دست بررسی است و به‌محض دریافت هرگونه اطلاعاتی در این زمینه، این موضوع به اطلاع مخاطبان خواهد رسید.
 

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.