تهدیدات سایبری مشترک علیه رژیم صهیونیستی و اوکراین
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، ژورا در حاشیه کنفرانس امنیت سایبری در واشنگتن دی سی، بیان کرد از آنجایی که روسیه هر دو کشور را هدف قرار داده است، با "شیطان جهانی" خواندن آن، تاکید کرد که اوکراین، رژیم صهیونیستی را شریک خود می داند.
تحلیل تخصصی
روسیه و ایران هر دو سابقه استفاده از نیروهای نیابتی برای انجام حملات سایبری علیه حکومتهایی را دارند که میخواهند به آنها آسیب برسانند.
مارک مونتگومری، مدیر ارشد مرکز اف دی دی (FDD) در زمینه نوآوری سایبری و فناوری و عضو ارشد اف دی دی گفت که روسیه از فوریه 2022 یک کمپین فعالیت های مخرب سایبری بدون وقفه علیه اوکراین انجام داده است و ایران نیز امروز همین کار را علیه رژیم صهیونیستی انجام می دهد.
در حالی که مشخص نیست که آیا این حملات سایبری ادعایی در جهت اهداف مسکو رخ داده است یا خیر، اما سرویس های امنیتی روسیه سابقه همکاری شناخته شده ای با گروه های مجرم سایبری دارند.
به گفته جان هاردی، معاون مدیر برنامه روسیه در اف دی دی، مجرمان سایبری که به رژیم صهیونیستی حمله کردهاند، آشکارا از انتقاد مسکو از جنگ رژیم صهیونیستی علیه حماس استقبال کرده اند.
راه اندازی کمپین های ضد اطلاعاتی توسط روسیه و ایران
دشمنان ایالات متحده، رژیم صهیونیستی و اوکراین را با کمپین های گسترده اطلاعات نادرست هدف قرار می دهند.
یک گزارش از فرانس 24نیوز، یک کمپین نفوذ پیچیده روسیه را برای استفاده از جنگ رژیم صهیونیستی و حماس برای ترویج این روایت شناسایی کرد که اوکراین باید برای آتشبس فشار بیاورد.
این کمپین استدلال میکند که این گام به دلیل جریان کمکهای غرب به خاورمیانه ضروری است و در واقع رژیم صهیونیستی و اوکراین را در رقابت برای دریافت بودجه در مقابل یکدیگر قرار میدهند.
این کمپین از ربات ها برای پر کردن رسانه های اجتماعی با اطلاعات نادرست استفاده می کند و از وب سایت های سازمان های خبری تقلید می کند تا خوانندگان را فریب دهد.
هم رسانه های دولتی روسیه و هم ایران به انتشار اطلاعات نادرست ضد اسرائیلی و ضد آمریکایی می پردازند.
در حالی که نیویورک تایمز هیچ مدرک مستقیمی از هماهنگی بین مسکو و تهران پیدا نکرد، مقامات دولت آمریکا این احتمال را رد نکردند.
هدف قرار دادن لجستیک رژیم صهیونیستی توسط هکرهای ایرانی
در همین حال، محققان شرکتهای امنیت سایبری، کمپینهای جدیدی را توسط هکرهای تحت حمایت ایران برای هدف قرار دادن رژیم صهیونیستی فاش کردند.
کرود استرایک (CrowdStrike) افزایش حملات علیه شرکت های حمل و نقل، لجستیک و ارتباطات رژیم صهیونیستی توسط گروهی وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را مشاهده کرده است.
شبکه پالو آلتو نیز کمپینی را علیه بخش های آموزشی و فناوری رژیم صهیونیستی شناسایی کرده است.
سیمئون کاکپووی، تحلیلگر ارشد اطلاعات تهدیدات در مرکز اطلاعات تهدیدات مایکروسافت، حملات فرصت طلبانه بیش از 9 گروه وابسته به وزارت اطلاعات ایران و هفت گروه دیگر وابسته به سپاه پاسداران را تشریح کرد.
در آخر هفته، اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی جزئیات فنی را برای کمک به شرکتها برای شناسایی و اصلاح بدافزارهای ایرانی که سازمانهای رژیم صهیونیستی را هدف قرار میدهند، منتشر کرد.
گابی پورتنوی، رئیس این اداره، هفته گذشته به سی ان ان گفت که در مورد حملات سایبری ایران بسیار نگران است.