تهاجم؛ راهبرد استرالیا در فضای سایبر
بر اساس گزارش کارشناسان امنیت سایبری، استرالیا بیش از یک دهه مشغول زمینهسازی برای حمله به کشورهای خاورمیانه بوده است. مقامات این کشور معتقدند که برخی کشورهای خاورمیانه در حال توطئه علیه آنها هستند.
براساس منابع سازمانهای جاسوسی، یکی از ادارههای کشور استرالیا به نام اِیاسدی (Australian Signals Directorate) در دهه اخیر تجهیزات بسیار زیادی در زمینه امنیت سایبری جهت حفظ منافع خود تهیه کرده است. اِیاسدی اداره سیگنالهای استرالیا است.
از طرف دیگر این اداره به صورت رسمی برای به خدمت گرفتن هکرهای با استعداد اعلام نیاز کرده است. هکرهایی که در شکستن سیستمهای قدرتمند از نظر امنیتی توانمند باشند و همچنین به تکنیکهای حمله و دفاع در جنگ های سایبری آگاه باشند.
این اداره، بدافزارهایی برای حملات آینده خود طراحی کرده است. این بدافزارها به گونهای طراحی شدهاند که ابتدا وارد سامانه میشوند و اطلاعات مهم آن را از سرور به طور کامل پاک میکنند، همچنین سیستم خنک کننده دستگاه را از کار میاندازد و باعث میشود که دستگاه بسوزد.
بسیار روشن است که استرالیا خود به تنهایی توانایی ساخت چنین بدافزارهایی را ندارد و قطع به یقین از ابزارهای قدرتمند و کارشناسان خارجی استفاده کرده است. دولت استرالیا این بدافزارها را با بهره گیری از بدافزارهای آمریکایی و انگلیسی جهت افزایش میزان خسارت طراحی کرده است. این موضوع ثابت میکند که استرالیا در حال همکاری با دو کشور کانادا و نیوزلند از اعضای گروه جاسوسی پنج چشم است. به پنج کشور نیوزلند، کانادا ، آمریکا، انگلیس و استرالیا پنج چشم میگویند.
دولت استرالیا اعلام داشته است: "ما در حال افزایش قدرت خود در فضای سایبر هستیم و یکی از اهداف ما تلافی کردن اقدامات دولتی غیر دموکراتیک است که اطلاعات عمومی و خصوصی ما را سرقت کرده است."