about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تمرینات سایبری گارد ملی ارتش آمریکا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ سربازان گارد ملی ارتش آمریکا (U.S Army National Guard)، در هفته‌ی جاری قصد دارند در شهرک رداستون آرسنال در ایالت آلابامای آمریکا، تمریناتی را در زمینه‌ی مبارزه با جنگ سایبری تروریست‌ها، انجام دهند.
این تمرینات موجب آمادگی سربازان یادشده برای رزمایش سایبری ملی آمریکا در ماه آوریل خواهد شد. جورج روتر (Goerge Rutter)، یکی از گروهبانان گارد ملی ارتش آمریکا، گفت: «اگر ما وارد عملیاتی شویم و هکرها به سامانه‌های ما نفوذ کنند، می‌توانیم آن‌ها را پیدا کنیم. همچنین ما می‌توانیم بفهمیم که هکرها چه‌کاری می‌خواهند انجام دهند و چه اطلاعاتی می‌خواهند از سامانه‌های ما خارج کنند.»
شایان‌ذکر است ارتش آمریکا، گروه‌های حفاظت سایبری را تشکیل داده و آموزش مقدماتی آن‌ها را نیز آغاز کرده است. این گروه‌ها، زیرمجموعه‌ی گروه‌های مأموریت سایبری پنتاگون محسوب می‌شوند.

 

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.