تمرکز مایکروسافت بر امنیت دادهها در هند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ «چگونه فضای سایبری خود را ایمن کنیم؟» احتمالاً یکی از نگرانکنندهترین جملاتی است که هند همچنان به تحول دیجیتالی ادامه میدهد. با توجه به این موضوع، مایکروسافت اعلام کرد که قصد دارد ابتکار «CyberShikshaa» خود را در هند گسترش دهد. به گفته یک مقام مسئول، علاوه بر این، هدف مایکروسافت مهارتآموزی 45 هزار زبانآموز و ایجاد فرصتهای شغلی برای 10 هزار فراگیر تا سال 2025 است. تام بِرت (Tom Burt)، معاون شرکت، امنیت و اعتماد مشتری در مایکروسافت، گفت :
«مؤسسات آموزشی در مورد چالشهای امنیتی آموزش نمیدهند. نیاز است که مدارس و کالجها با دورههایی در مورد تهدیدات سایبری به عنوان بخشی از برنامه درسی دانشگاهی ارائه دهند.»
براساس گزارش «Cybersecurity Venture»، انتظار میرود تا سال 2025، تعداد مشاغل پر نشده امنیت سایبری با 3.5 میلیون فرصت شغلی در سراسر جهان افزایش یابد. علاوه بر این، کارشناسان معتقدند که تحقیق و توسعه پیشرفته در هر بخش نیازمند حفاظت از داده ها است. راجارشی موکرجی (Rajarshi Mukherjee)، مدیر ارشد مشارکت تاتا استرایو (Tata Strive)، در این خصوص اظهار داشت :
«نیاز به دموکراتیک کردن مهارتهای امنیت سایبری وجود دارد. دانشآموزان هنوز از فرصتهای موجود در امنیت سایبری بیاطلاع هستند. پرداختن به شهرهای سطح 2 و 3 به منظور تقاضای فزاینده برای متخصصان امنیت داده مفید است.»
نکته جالب این است که کارشناسان براین باورند که برای توانمندسازی سواد امنیت سایبری در سطح پایه، اجرای برنامههای مبتدیان در سطح مدارس ضروری است. راما وِداشری (Rama Vedashree)، مدیرعامل پیشین شورای امنیت داده هند (DSCI)، توضیح داد :
«نیاز فزایندهای به مهارتهای تخصصی در امنیت سایبری وجود داشته است. علاوه بر فناوری اطلاعات (IT)، بخش داروسازی و آموزش نیز راههایی را برای استعدادهای دیجیتال باز کردهاند.»
CyberShikshaa نیز با مشارکت شورای امنیت داده هند و آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات، قصد دارد بر گواهیهای امنیت سایبری، مشارکتهای صنعتی و بخشهای خدمات مالی تمرکز کند. تا به حال، CyberShikshaa مدعی است که در 100 مرکز در سراسر هند آموزش انجام داده است. هاری بالاچاندران (Hari Balachandran)، مدیر عامل آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات، عنوان کرد :
«تا سال 2025، هدف ما افزایش تعداد مراکز آموزشی در مؤسسات فنی روستایی و توانمندسازی مربیان برای ایجاد تأثیر پایدار است.»