about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

تمرکز ارتش اسرائیل بر هوش مصنوعی

دولت اسرائیل از سرمایه‌گذاری این کشور در هوش مصنوعی برای تبدیل شدن به ابرقدرت در این حوزه خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،در طول جنگ ماه گذشته غزه، فرماندهان اسرائیلی برای اولین بار از نولج وِل (Knowledge Well) که یک بات میباشد جهت شناسایی موشک های فلسطینی ،موقعیت ، سرعت و برد آنها ،بر روی یک پلتفرم مدل سازی شده در واتس اپ استفاده کردند.

سرهنگ الی بیرنبام، رئیس واحد داده ها و برنامه های عملیاتی ارتش اسرائیل، قصد دارد از هوش مصنوعی برای پیش بینی پهپادها استفاده کند.

بیرنبام گفت: حدود نیمی از فناوری های نظامی اسرائیل تا سال ۲۰۲۸ بر هوش مصنوعی متمرکز خواهند شد.

او گفت که در حال حاضر صدها پرسنل وجود دارند که به طور گسترده با پروژه های مرتبط با هوش مصنوعی سر و کار دارند و ۲۰ درصد از متخصصان فناوری نظامی را تشکیل میدهند و ظرف مدت پنج سال تعداد آنها به هزاران نفر خواهد رسید.

سرهنگ الی بیرنبام از حمایت دولت برخوردار است و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل بودجه دفاعی را افزایش داده و وعده داده است که اسرائیل را به یک قدرت جهانی تبدیل کند.

بیرنبام در پایگاه خود در نزدیکی تل آویو، انباری از اتاق های کامپیوتری دارد که در آن سربازان در میان هیاهوی سیستم های خنک کننده سرور غول پیکر به آرامی دور صفحه نمایش نشسته و مشغول کار هستند.متخصصان نظامی در این پایگاه میبایست حداقل مدرک کارشناسی ارشد و شش سال خدمت نظامی داشته باشند.


ارتش های سراسر جهان در حال بررسی پیامدهای تسلیحاتی هوش مصنوعی هستند. اسرائیل نیز از دو سال پیش در یک روند تدریجی از برخی از تجهیزات نظامی خود با استفاده از هوش مصنوعی رونمایی کرده است.


 مدیرکل وزارت دفاع اسرائیل،ایال زمیر اعلام کرد دولتش قصد دارد در زمینه هوش مصنوعی به ابرقدرت تبدیل شود و یکی از کشورهای برخوردار از سطح فوق‌العاده‌ای از این توانمندی باشد.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1405/07/07 - 16:16- آسیا

همکاری سایبری OpenAI و اوکراین پس از کشف ۶ نقص امنیتی

برنامه سایبری «OpenAI»، پس از آنکه تیم ملی واکنش به رخدادهای سایبری لهستان 6 نقص امنیتی را در مدل‌های این شرکت شناسایی کرد، به اوکراین ارائه شد.

مجازات
1405/07/07 - 13:35- آسیا

مجازات سنگین قطر برای مجرمان سایبری

قطر برای اخاذی آنلاین و تهدیدهای سایبری مجازات‌های سنگینی تعیین کرده است.

نخستین
1405/07/07 - 13:23- آسیا

نخستین مدال امنیت سایبری آذربایجان در مسابقات شانگهای

تیم امنیت سایبری آذربایجان نخستین مدال خود را در مسابقات جهانی مهارت «WorldSkills» شانگهای ۲۰۲۶ کسب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.