about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آمازون استفاده پلیس را به دلیل برخی سوء استفاده ها از نرم افزار تشخیص چهره ممنوع کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ دو سال پیش گزارش شده بود که آمازون در حال تهیه نرم افزار تشخیص چهره برای استفاده توسط ادارات پلیس است که حتی در صورت بروز سوالاتی در مورد تعصب، حریم خصوصی و خطاهای بالقوه که می‌تواند منجر به تخریب زندگی شود نیز می تواند کمک کننده باشد.

 یک سال پیش آمازون مهلت قانونی استفاده از سیستم‌عامل Rekognition خود را تا یک سال ممنوع کرد و رویترز اکنون گزارش داده است که آمازون به جای منقضی کردن این ممنوعیت آن را تا اطلاع ثانوی تمدید کرده است.

 ناتان وسلر (Nathan Wessler)  معاون مدیر ACLU در بیانیه ای گفت:

 فناوری تشخیص چهره به پلیس افراطی در جوامع سیاه و قهوه‌ای دامن می زند و همین امر منجر به دستگیری های کاذب و حبس نادرست چندین مرد سیاهپوست شده است. ما خوشحالیم که آمازون مهلت قانونی خود را در مورد اجرای قانون فناوری شناسایی چهره تمدید کرد. اکنون دولت بایدن و مجالس قانونگذاری در سراسر کشور باید به پایان دادن کامل به استفاده از آن فناوری توسط مجریان قانون صرف نظر از این که کدام شرکت آن را در اختیار داشته باشد جوامع را از خطرات این فناوری محافظت کند.

 طبق گفته وی شناسایی چهره در حال حاضر منجر به اتفاق افتادن موارد متعددی شده است که طی آنها پلیس فرد اشتباهی را دستگیر کرده است درحالی که قانونگذاران فدرال مقررات را بدون هیچ قانونی پیشنهاد داده اند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.