about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رئیس جمهور صربستان از انجام برخی اقدامات دیپلماتیک برای تقویت روابط با اسرائیل خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ الکساندر ووشیچ (Aleksandar Vučić)، رئیس جمهور صربستان پس از اینکه در کنفرانس سیاسی «AIPAC» گفت که این کشور دفتری در بیت‌المقدس افتتاح خواهد کرد، گفتگویی با وبگاه تخصصی «Jewish Insider» انجام داد.

ووشیچ اظهار داشت :

«این یک دفتر رسمی دولتی است و ما این کار را انجام خواهیم داد؛ ما باید روابط خود را نه تنها با مردم اسرائیل، بلکه با یهودیان در سراسر جهان بهبود ببخشیم. درمورد بازگشایی سفارت صربستان در بیت‌المقدس شاید سال آینده صحبت کنم. من تحت هیچگونه فشاری نیستم و ما کشوری مستقل هستیم.»

رئیس جمهور صربستان عنوان کرد که مأموریت اقتصادی جدید این کشور، عمیق‌تر کردن روابط میان صربستان و رژیم صهیونیستی و استفاده از فناوری‌های پیشرفته اسرائیل در بلگراد خواهد بود؛ وی افزود که بئرشبع رؤیای صربستان است، زیرا این شهر اول یک صحرا بوده و اکنون 300 هزار نفر در حوزه سایبر و دیگر حوزه‌ها در آنجا فعالیت دارند.

این مقام صربستانی توضیح داد :

«ما افراد مستعد جوانی داریم و اگر روابط خود را تقویت کنیم، کار بزرگی انجام داده‌ایم. ما قصد داریم تسلیحاتی را از اسرائیل بخریم. اگر بنیامین نتانیاهو در انتخابات پیروز شود، این معامله تحقق خواهد یافت. برخلاف اکثر کشورهای غربی، ما واقعاً به حقیقت هولوکاست اعتقاد داریم. ما متحمل رنج بسیاری شده‌ایم و می‌دانیم شما بیشترین زجر را کشیده‌اید؛ ما کاملاً به این موضوع واقف هستیم و این تفاوت ما با دیگر کشورها است.»

دعوت از ووشیچ برای سخنرانی در کنفرانس به دلیل حاکمیت اقتدارگرایانه وی در صربستان با مخالفت برخی گروه‌ها روبرو شده است. باتیا آنگار سارگون (Batya Ungar-Sargon)، ویرایشگر افکار در «Forward » در مطلبی نوشت که حضور ووشیچ – که هنوز به خاطر نسل‌کشی مسلمانان عذرخواهی نکرده و تنها آن را توجیه کرده است – در این کنفرانس نشان می‌دهد که تصمیم برنی سندرز (Bernie Sanders) برای عدم حاضر شدن در نشست AIPAC درست بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.