about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تمامی ترافیک‌های 'HTTP' از 2015 ناامن هستند

شرکت گوگل در حال آماده‌سازی خود برای ارائه هدیه سال نو به کاربران اینترنت می‌باشد که در مورد حفظ حریم خصوصی و امنیت خود نگران هستند. تیم امنیتی پروژه کروم، با علامت گذاری تمام صفحات وب HTTP، آنها را نا امن خوانده و صراحتا در حال برنامه ریزی آگاهی بخشیدن به کاربران اینترنت است تا عنوان کند اتصالات HTTP هیچ پشتیبانی از امنیت داده‌های آنها ارائه نمی‌کند.

پروژه‌های دیگری نیز مانند رمزنگاری وجود دارد که توسط بنیاد غیر انتفاعی EFF (بنیاد مرز الکترونیک) راه اندازی شده است. این پروژه با همکاری شرکت‌های بزرگ و مشهوری از جمله موزیلا، سیسکو، و Akamai جهت ارائه گواهی HTTPS / SSL رایگان به کسانی است که سرورهای خود را در آغاز سال 2015 به اجرا در می‌آورند.

این اولین باری نیست که گوگل به تشویق صاحبان وب سایت‌ها در استفاده از HTTPS به طور پیش فرض می‌پردازد. چند ماه پیش، این غول اینترنت وب، به تغییراتی در الگوریتم موتور جستجوی خود پرداخت که در تلاش برای دادن افزایش رتبه بندی به وب سایت‌هایی صورت گرفت که از اتصالات رمزنگاری شده HTTPS استفاده می‌کنند.

کاربران فضای مجازی همیشه در هنگام مشاهده اینترنت، در معرض خطر حملات سایبری قرار دارند. گوگل در تلاش است تا با کاهش بردار اینگونه حملات، کاربران بیشتری را تشویق به استفاده از مرورگر کروم کند. به همین دلیل سعی دارد تا با ارائه ویژگی‌های امنیتی برتر، به این موفقیت دست یابد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.