about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

تماس تصویری در ایام همه‌گیری کرونا به ابزاری کاربردی برای ارتباط میان میلیون‌ها انسان بدل شد و حال اپلیکیشن تلگرام نیز قصد دارد برای جا نماندن از رقبای خود، قابلیت تماس تصویری گروهی را در ماه آینده میلادی به پلتفرم خود اضافه کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ پاول دوروف، مدعامل تلگرام با ارسال پیامی‌در کانال رسمی‌خود در تلگرام از اضافه شدن این قابلیت خبر داد و نوشت: ما در ماه مه میلادی، بعد ویدیویی را به چت‌های صوتی خود اضافه و تلگرام را به یک پلتفرم قدرتمند برای تماس‌های تصویری گروهی تبدیل خواهیم کرد.

دوروف با تاکید بر قابلیت‌هایی چون اشتراک صفحه نمایش، رمزنگاری، حذف نویز و پشتیبانی در تبلت و سیستم‌های دسکتاپ، عنوان کرد که یک ابزار مدرن ویدیوکنفرانس در اختیار کاربران خواهد بود که با رابط کاربری تلگرام، سرعت و پیام‌های رمزنگاری‌شده همراه شده است.

تلگرام اگرچه در طی سال‌های اخیر، بسیاری از قابلیت‌های جدید را زودتر از رقبا به پلتفرم خود اضافه کرده اما در خصوص تماس‌های ویدیویی نتوانسته آنچنان که باید و شاید موفق و البته سریع عمل کند. این شرکت در ماه آگوست گذشته، قابلیت تماس تصویری نفر به نفر را به اپلیکیش خواهد اضافه کرد و حالا بعد از گذشت چند ماه، قرار است که تماس تصویری گروهی به این پلتفرم اضافه شود.

در آوریل 2020، تعداد کاربران تلگرام از مرز 400 میلیون نفر عبور کرد و به گفته این شرکت، همه‌گیری ویروس کرونا و نیاز به ابزاری برای برقراری ارتباط‌های تصویری میان کاربران، موجب شد تا این پلتفرم با رشد محسوسی در تعداد کاربران خود مواجه شود.

با این حال، تلگرام همواره تاکید کرده که روی قابلیت‌های امنیتی تماس‌های تصویری گروهی وسواس و حساسیت زیادی دارد و شاید یکی از دلایل تاخیر در عرضه این قابلیت، فراهم آوردن بستری امن برای این ارتباط بوده است.

همانطور که در پست دوروف آمده، وی تاکید زیادی بر قابلیت ارسال پیام‌ها به صورت رمزنگاری‌شده داشت و شاید از این طریق سعی داشت تا کنایه‌ای به ضعف امنیتی پلتفرم رقیب خود در این حوزه یعنی زوم بزند که مسائل پیرامون حفظ حریم شخصی و امنیت کاربران در این شبکه اجتماعی در طی ماه‌های اخیر، خبرساز شده بود.

همچنین، مدیرعامل تلگرام از عرضه نسخه جدیدی از تلگرام وب خبر داد که قرار است مجهز به قابلیت تماس تصویری مبتنی بر وب در اختیار کاربران قرار گیرد.

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.