about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

مرکز پژوهشی بتا با بررسی آمار کاربران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی متوجه شد که همچنان تلگرام با داشتن ۴۹ میلیون کاربر فعال ایرانی محبوب‌ترین شبکه اجتماعی در بین ایرانیان است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ آمار کاربران فارسی تلگرام، اینستاگرام و توییتر توسط مرکز پژوهشی بتا احصاء شده است که بر اساس آن  تلگرام، اینستاگرام و توییتر به ترتیب بین مردم محبوب‌تر و پراستفاده‌تر هستند.
بر اساس این بررسی مشخص شد که تلگرام بیش از ۴۹ میلیون کاربر ایرانی فعال دارد محبوب‌ترین شبکه اجتماعی است. این بستر در حال حاضر بیش از ۲ میلیون کانال دارد که در طول سال بیش از ۵۰۰ میلیون پست منتشر می‌کنند. این تعداد پست در مجموع بیش از ۱۰۰ میلیارد نمایش به خود اختصاص می‌دهد که این نشان گر آن است که هنوز تلگرام به عنوان پیام رسان در کاربرد‌های مختلف برای کاربران ایرانی کاربرد دارد.
این پیام رسان در کل جهان بیش از ۴۰۰ میلیون دنبال کننده دارد که در حال حاضر ۴۹ میلیون آن ایرانی هستند.
همچنین در بررسی این مرکز مشخص شد بیش از ۲ میلیون سوپر گروه فعال و پر مخاطب که سهم جدی در میان کاربران دارند در حال حاضر در حال فعالیت هستند.
پس از تلگرام، اینستاگرام دومین شبکه پراستفاده است. با بررسی مرکز پژوهشی بتا در مورد کاربران فارسی  اینستاگرام مشخص شد که بیش از ۴۷ میلیون کاربر فارسی زبان در بستر اینستاگرام در حال فعالیت هستند.
این کاربران در طول یک سال بیش از یک میلیارد محتوا تولید می‌کنند. این بستر در جهان بیش از یک میلیارد و دویست میلیون کاربر دارد.
نوع فعالیت در سطح بالای کاربری نشان می‌دهد که بیش از ۵۰ پیج با دنبال کننده بیش از ۳ میلیون کاربر دارد و بیش از ۶۰۰ پیج با دنبال کننده بیش از یک میلیون در این فضا وجود دارد.
این بررسی همچنین نشان می‌دهد که توییتر در جهان در حدود ۳۶۰ میلیون دنبال کننده دارد. در ایران بیش از ۲ میلیون کاربر دارد در طول یک سال در حدود ۵۰۰ میلیون توییت منتشر می‌کنند که از این تعداد ۲۰۰ میلیون ریتوییت انجام می‌شود.
همچنین کاربران بیش از ۱.۵میلیارد لایک نسبت به توییت‌های هم انجام می‌دهند.

منبع:

تازه ترین ها
اتهام
1405/07/18 - 20:53- تروریسم سایبری

اتهام کلاهبرداری الکترونیکی علیه متخصص امنیت سایبری اسرائیلی

دادگاهی در نیویورک یک متخصص امنیت سایبری اسرائیلی-آمریکایی را به کلاهبرداری الکترونیکی و استفاده از شرکت امنیت سایبری برای پرداخت باج به هکرها متهم کرد.

تغییر
1405/07/18 - 17:37- اروپا

تغییر شیوه حفاظت از داده‌ها توسط توسعه‌دهندگان مدل هوش مصنوعی

دفتر کمیسر اطلاعات بریتانیا اعلام کرد که ده توسعه‌دهنده مدل هوش مصنوعی تغییراتی را در شیوه‌های حفاظت از داده‌های خود اعمال کرده‌اند.

سهم
1405/07/18 - 16:53- تروریسم سایبری

سهم استارت‌آپ‌های امنیت سایبری رژیم صهیونیستی از جذب سرمایه جهانی

بنابر ادعای کارشناسان، با جذب تقریباً نیمی از کل سرمایه جهانی توسط استارت‌آپ‌های اسرائیلی، بودجه سایبری به بالاترین حد خود در 4 سال گذشته رسید.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.