about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

تحقیقات جدید نشان از آن دارد که مجرمان سایبری از تلگرام به سبک وب تاریک استفاده می‌کنند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ تحقیقات جدید نشان می‌دهد تلگرام از سوی مجرمان سایبری به‌عنوان بازاری به سبک وب تاریک پذیرفته‌شده است.

در تحقیقی که توسط شرکت امنیتی سایبرینت (Cyberint) و با همکاری روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز انجام شد، مشخص شد فعالیت مجرمان سایبری در کانال‌های تلگرامی به‌شدت رو به افزایش است تا جایی که برخی از این کانال‌ها ده ها هزار عضو دارند.

گزارش‌شده که مجرمان سایبری از پلتفرم تلگرام برای فروش داده‌های سرقت شده و ابزارهای هکری و به اشتراک‌گذاری اطلاعات مربوط به نشت داده‌ها استفاده می‌کنند که می‌تواند زمینه لازم برای حملات آینده را فراهم کند.

افزایش محبوبیت تلگرام در بین مجرمان سایبری تا حدی به دلیل موج کاربران جدیدی بود که اوایل سال جاری میلادی به دلیل تغییر در سیاست‌های حریم خصوصی واتس اپ به این برنامه روی آوردند. آخرین برآوردهای شرکت سنسور تاور (Sensor Tower) نشان می‌دهد تلگرام در حال حاضر بیش از 500 میلیون کاربر دارد.

یکی دیگر از عواملی که باعث جذابیت این پلتفرم برای مجرمان سایبری شده سادگی آن است، به‌ویژه در مقایسه با فروم های زیرزمینی در وب تاریک که تعداد کاربران کمتری دارند و دسترسی به آن‌ها بسیار مشکل است.

جیک مور (Jake Moore) کارشناس امنیت سایبری شرکت ای ست (ESET) به شرکت تِک رادار پرو (TechRadar Pro) گفت:

با توجه به ابزارهای رایگانی که برای مخفی شدن در شبکه‌های اجتماعی وجود دارد، وب تاریک به‌آرامی به وب‌باز تبدیل ‌شده است، زیرا رسانه‌های اجتماعی دارای فروشگاه بزرگ‌تری هستند.

وی افزود:

وجود میلیون‌ها کاربر در رسانه‌های اجتماعی و کانال‌هایی مانند تلگرام به این معنی است که مجرمان برای دسترسی به تعداد بیشتری از مشتریان احتمالی حرکت کرده‌اند و برای جلوگیری از رشد این بازارها آن‌چنان کاری نمی‌توان انجام داد.

تحقیقات سایبرینت نشان داد که فعالیت مجرمان سایبری در تلگرام 100% افزایش یافته است (البته زمان آن مشخص نشده بود). در همین حال، گفته می‌شود که استفاده از اصطلاحاتی مانند کومبو "combo" و ایمیل پس "email: pass" که نشان می‌دهد مجموعه کاملی از اطلاعات سرقت شده برای خرید در دسترس است، در کانال‌های تلگرامی بیش از 300% افزایش یافته است.

بسیاری از انواع دیگر داده‌های شخصی ازجمله اعتبار بانکی، اطلاعات کارت اعتباری و شماره گذرنامه نیز در این پلت فرم در حال جابجایی هستند.

این یافته‌ها می‌تواند تلگرام را در موقعیت دشواری قرار دهد. شرکت تِک رادار پرو از تلگرام خواسته تا در مورد این تحقیقات اظهارنظر کند و در مورد گام‌هایی که این شرکت برای سرکوب فعالیت‌های غیرقانونی در پلتفرم خود برداشته است، توضیح دهد.

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.